Мих, дано оздравеете бързо. Много неприятно, къде го лепнахте този грип
Нашият тати днес пак го тресе и е хремав...за не знам кой път тази зима, но се надявам пак да е изстинал, че засега удържаме положението с малкия
maury, и ние нямаме къде да се разхождаме и само обикалям квартала. От време на време ходя с колата до парка, но отнема повече време, както казваш...
Като ви слушам и се чудя - ами досега 1 от 10 бебета само съм чула да седи доброволно по корем
Какъв е тогава този зор на докторите да са си вдигали главите децата и прочие
Нашия дребосък днес се опитваше да се завърти от корем по гръб и беше много смешен. Когато по случайност ръката му беше под тялото се справяше доста успешно, но в повечето случаи ръката беше в контра настрани (демек няма как да се завърти) и си вдига дупето високо, застава на пръсти на краката и на чело
Ох, с всяка минута става все по-забавен и по-занимателен
Та като казахте разходка... Дайте идеи за разходка около София. Идват хубави сезони, а парковете са пренаселени. Иска ми се някакво място, проходимо с количка (моята е доста високо проходима), стига да не е крайно стръмно ме устройва
Пример ще дам за нещо, което се сещам - Лозенския манастир - Горски път, сравнително равно, с лек наклон - в гората
Като разказа Стоека за морето и така завидях....