Сега изчетох на спокойствие какво сте писали
Ra4o, това с биберона и при нас така се случваше. Доста късно започна да си го намира и слага сам. Сега го прави дори насън, като някакъв рефлекс му е станал
Аз не се обвинявам, че съм дала биберон. Рано или късно ще се отучи.
Пиши как е минало първото ви излизане пред обществото. Вие го давате предпазливо щом досега не сте го разхождали Тео, но вероятно сте прави, като се има предвид, че се роди по-рано.
Mousyt, това със столчето и колата е като приказката за копчето и балтона
Ние чак днес сложихме бебо в новото столче и той взе, че заспа с клюмнала глава. Ще покажа снимки в темата за столчетата.
Маги, дано все пак намерите време за почивка. Ако не за цяла седмица, то поне за 3-4 дни.
Бистрикус, дано минат бързо тези обриви. Не съм била никога в Триград, а отдавна исках да посетим ждрелото. Трябва да подсетя моя мъж
Аманда, браво на Викито, че вече е добре
Голямо е момичето и не иска вече бебешки млека
Моят малчо най си обича мляко все още. Днес обаче му "пробутах" качамак с масло и сирене и взе че си го изяде.
Бонболини, и нашите разходки на вашата възраст, че чак до към 7-мия месец се случваха по същия начин. Рев, рев. Изобщо не ми се излизаше
Освен да те успокоя, че ще отминат тези периоди.
Както Maury, ти е писала, повечето ергономични раници и слинговете са подходящи за носене още от раждането. Пробвала ли си такъв вариант? Може да вземеш назаем само да пробвате. От магазините, където ги продават предлагат да се срещнете и да се пробва.
Беата, честито ви първо зъбче на младежа
Правилно си решила да имат една свещичка (че като порастнат и вземат после да гледат снимките и ще питат, "мамо, защо тук ставаме на 11 години?"
)
Алекс, страхотно сте си изкарали по женски в МОЛ-а да разбирам
Браво на всички, които сте се разходили в това прекрасно време
И ние го направихме. Даже бяхме за малко извън София.