Здравейте и от нас!
Нашата нощ след ваксината мина повече от добре много спокойно и безпроблем,а и сега през деня пак си беше добре.
bonbolini дано да мине леко ваксината.
47 Smiles пак ще кажа браво на Дани и на теб,радвам ви се на успеха с гърнето.
Нашата в началото седеше и хващах и момента ,но сега вече в седмицата 2 пъти ако седне и толкоз и то нищо не върши и после хоп в памперса,а за сега само сутрешната голяма нужда знам горе-долу кога ще е, другите са или преди ядене или след ядене ,но вече когато е в кошарката за сън.Надява се скоро време да се променят нещата,че сега не я насилва като неще да не вземе пък хептен да не сяда.
С телевизора и ние имаме проблем,мнго го обича,а и да го изключа знае тя от къде се включва и готово,защото е на ниското на шкафа,май ще тряба да го качваме на виско,но там е пък много тясна дъската и ме е страх пък да не падне.Е не че стои пред него да гледа с часове,пускаме го колкото само да бърбори или си пускаме народно и играем
Сушилник отделен нямам,първо слагах шишетата на кърпа и аз ,а после взех на общата сушилка за чинии сега слагам там и купите и лъжичката.
Mousyt ех този Мати ми искало е детето да поизлезе привечер,дано вече да се успокои
И ние понякога сме въртели с колата,но сме в малък град или отиваме до Пени или Лидъл на пазарската количка да се вози
Алекс 77 браво на малкия,все така да е
ra4ko75 дано Габи да й мине вече,това с тия сополи си е чисто мъчение
hope-love дано излезе вече този пуст зъб,ще чакаме банкета
Знам че е много забавно с близнаци,моите две братовчедките имат по един чифт едната момичета деугата момчета и все им виках "виж какви са забави душички като правят нещо или се гледетат едини от други",а те викаха "забавно ти е тука ела да видиш после в къщи как е",та знам и че не е лесно отглеждането им де.
Аз мога да се похваля,че тука от известно време Виктория си ходи сама само вървя след нея и съм в готовност да не падне,че на места е нестабилна,а много се пуска и не иска да хващам,но я придържам тук- там за яката,но е много сладка.
п.п.Бая изписах,но може това да ми е за днес