Здравейте!
Ние засега се опазихме от вируси и настинки. Инструктирала съм гостите за РД да дойдат само ако са здрави
. Онзи ден обаче си беше доста студено. Изпръхват им бузките и по няколко пъти на ден ги мажа с крем "Здраве Бебе". Защитният крем май не е много ефективен.
Вече си имаме истински обувки
. Още не съм ги пускала да тепат с тях навън, но съм се заканила да го направя сега, като се стопли.
За мой срам още не съм ходила на гинеколог. Все пак бях на контролен преглед след раждането и тогава нещата бяха наред. Сега трябва да се организирам, че моята докторка записва за след месец. При кърмене цикълът може да не дойде за целия период на кърменето, но не е задължително да стане така. При мен се появи на шестия месец.
И при нас има разлика в желанието за гушкане. Девойката все се навира в мен и се гали, а младежът ми се усмихва закачливо и се дърпа. Иначе, като си играят двамата, тя е по-нападателна, но колкото да вземе някоя играчка. Сега забавлението им е да изхвърлят всички играчки от леглото. А после така се кискат заедно, че се чудя какво ли си говорят
. Другата им игра е да събират чаршафите и да ги дъвчат.