Леле Стоека, това истина ли е
Е какви са тези хора, просто си се чудя
Завиждам ви за помощници
И аз си имам, ама срещу заплащане - бавачка
Разбира се и ММ той е моята опора и моят заместник
Гледа децата дори по-добре и от мен, за съжаление, моята майчица почина, когато бебките ми бяха на 43 дена
Съвсем ненадийно откриха и рак последва химиотерапия и на 3 ден след нея си отиде, много късно беше диагностициран този рак в 4 стадий, така ми липсва, така си говорехме, че ще си отгледаме и възпитаме двете, а сега това трябва да правя сама, т.с всичко това, което сме си говорели двете трябва и правя сама, а аз самата бях детенце преди това, което обаче трябваше да слезе от облаците бързо-бързо на земята и здраво да стъпи на нея
не ми беше и не ми е, все още, лесно (незнам, дали и някого ще ми стане). Но това е живота, трябваше и бързо-бързо порастнах!!!
ММ също има професия свързана с много пътувания (по море), ама заради тази трагедия сега си остана тук още малко и ще се товари, че то пък си трябват и финанси за целта
Разчитам епизодично и на свекърва си, ама там е толкова сложна, с хиляди уговорки ела, ме вземи-ела, ме заведи, тооо да ти се отще помощ
Но когато трябва да отида на лекар или някъде с едната примерно през деня, я викам, ако може обаче, идва
Ама съм без думи как ги гледа - това, дето аз не позволявам - баба дава
Еми сто пъти и казах недей така, объркват се тези деца, един път може, един път -не. А тя баба всичко дава - т.с да се обърне къщата наопаки - баба давала
Е хубаво, ама баба си хваща .... и си тръгва и остава мама с дребните да чисти и прибира, да не говорим, че памперсите не си мърда ... да ги хвърли в коша, ами ги оставя до повивалника, всичките от деня
Като се върна, ако съм я оставила за цял ден примерно там е купчина
Еми аз пък се дразня! Ама трая, защото ако си отворя устата (която е голяма и много знае
) ще се изпокараме, а аз, нямам никакъв интерес от това, все пак, аз моля за нейната помощ, а не, тя мен, та така траем се взаимно някак
Та напълно ви разбирам!