Хехе, аз се чудих много за колана, но така и не си взех... Не ми харесва текущия резултат, но аз и когато не бях бременна постоянно ме мислеха за бременна (кофти структура и липса на мотивация за тренировки), така че може би като отслабна ще разбера крайния ефект
Виждам за спане заедно си говорите
Ние не сме го практикували дори за успокоение, но да бъдем честни май не ни се е налагало
Може и да има истина в думите на една позната и тя с много недоносено детенце, че те нашите в неонатологията са ги научили да не им обръщат никакво внимание, та те затова не реват и не се глезят
Имаме планове да ходим на гости на един приятели в чужбина с малкия пролетта и тогава се притеснявам да не развалим дисциплината, защото вероятно ще трябва да спим на едно легло, но дано не се окажа права
Иначе бих казала, че по-скоро на мен понякога ми се иска да си го гушна и да си заспя, ама се въздържам
Аз сега съм на друга вълна... Младежът освен, че поредна нощ ни прави дискотека (довечера дано не забравя да изключа играчката като заспи!), се е научил да се обръща към нашето легло и да ме гледа
Хубавото е, че така ако се събуди и ме види да спя заспива отново, ако ме няма се разсънва и започва да скърца да го взема да си играем
Лошото е, че трябва да спи на другата страна обърнат (още малко има да си изправя главата), а така не става... В момента креватчето му е успоредно на нашето, но се чудя дали да не го завъртя перпендикулярно (има точно място за това), пак ще е до мен, но няма да ни вижда
Или да юркам баща му да го изселваме направо в другата стая скоро
Приемам идеи