0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
помогнете с БТ
« -: Януари 29, 2015, 09:10:19 am »
здравейте мили момичета хаиде сега да видим според вас колко ми е БТ днес
ж в 4,20ч. е 36,5    и после в 6,40ч ми е 36,8 според вас кое да отбележа днешния ден ми е важен защото имам и прозрачен слуз.Моля ви за мнение  :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: помогнете с БТ
« Отговор #1 -: Януари 29, 2015, 10:07:00 am »
температурата се мери сутрин веднага след събуждане, преди да си станала от леглото и да си се размърдала.
ти защо си я мерила два пъти и какво прави между двете измервания? ако си се събудила рано, измерила си без да ставаш, пак си заспала и после пак си се събудила и си мерила - аз бих заложила на първото измерване. базалната температура е най-ниската за деня.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Януари 29, 2015, 12:34:03 pm »
hodih do wc MIla
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Януари 29, 2015, 16:00:27 pm »
значи отбележи първото измерване.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!