Сега като се замисля, ако няма бременност, може да е задържан фоликул. Но някак си не мога да го свържа с графиката ти.
Милa сегa 15,30 ми .. .лелкaтa. дойде кaк мислиш от днес ли дa го отбележa или утре.милa искaм сaмо дa кaжa от утре почвaм дa меря по 4 мин.aз мисля дa спирaм фк този месец бихте ли ми препоръчaли някви хaпчетa .ще ми помпгнете ли
Блaгодaря ти много
Здравей, съжелявам. Но борбата продължава. Брой от утре МЦ, щом е дошъл днес слетобед.
Искаш витамини ли да ти препоръчам? Преди да забременея пиех фолиева киселина от тази българската - неофолик мета, която е малко по-пречистена, цинк и омегаприм, а мъжът ми вземаше цинка и омегаприма
. По принцип през годините, в които правих опити съм пила Pregnacare, а миналата година, след като се наложи да прекъсна предната си бременност пихме Pregancare for her and for him съответно за двамата партньора, пиех от време на време и спирулина, и пчелно млечице. Освен това си бях взела Мака на прах, която си добавях сутрин по една лъжичка в млякото с кафето. Въобще Менделеевата таблица ряпа да яде.