0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Акси, според мен, ако е имало овулация, е била около 15,16 ден на МЦ, би трябвало още малко да се повиши температурата, ще проследим в следващите дни, до тук графиката е добре.
Цитат на: marsi в Февруари 04, 2015, 13:12:16 pmАкси, тъкмо гледах графиката ти , температурата се повишава добре в последните дни. Ще проследим и в следващите дни ..... до тук графиката изглежда добре .скъпа Марси дали ову-то е била на на 15 тия ден как мислиш
Акси, тъкмо гледах графиката ти , температурата се повишава добре в последните дни. Ще проследим и в следващите дни ..... до тук графиката изглежда добре .
Цитат на: asiiq в Февруари 05, 2015, 07:06:00 amЦитат на: marsi в Февруари 04, 2015, 13:12:16 pmАкси, тъкмо гледах графиката ти , температурата се повишава добре в последните дни. Ще проследим и в следващите дни ..... до тук графиката изглежда добре .скъпа Марси дали ову-то е била на на 15 тия ден как мислиш Много добре изглежда температутата. Стискам палци.
Здравей, добре, но има ли изгелди МЦ да дойде, някакво зацапване, или кървене? Ти тест направи ли си? Ако днес не ти дойде цикълът, пусни утре сутрин един тест с първа сутрешна урина. Късмет!
Цитат на: kati_vm в Февруари 17, 2015, 08:32:20 amЗдравей, добре, но има ли изгелди МЦ да дойде, някакво зацапване, или кървене? Ти тест направи ли си? Ако днес не ти дойде цикълът, пусни утре сутрин един тест с първа сутрешна урина. Късмет!нямам нищо освен че имам тъпа болка в десния яйчник и гърдите.А на 15,02 имах нещо като слуз малко количество еднократно,но едва ли това е симптом
Цитат на: asiiq в Февруари 17, 2015, 08:58:10 amЦитат на: kati_vm в Февруари 17, 2015, 08:32:20 amЗдравей, добре, но има ли изгелди МЦ да дойде, някакво зацапване, или кървене? Ти тест направи ли си? Ако днес не ти дойде цикълът, пусни утре сутрин един тест с първа сутрешна урина. Късмет!нямам нищо освен че имам тъпа болка в десния яйчник и гърдите.А на 15,02 имах нещо като слуз малко количество еднократно,но едва ли това е симптом Може да е еднократно понижение. До края на деня, или утре сутрин ще стане ясно. Стискам палци!
Благодаря и на теб.
Цитат на: kati_vm в Февруари 17, 2015, 09:11:17 amБлагодаря и на теб. как мислиш слънце падна още ако не ми дойде лелката днес макар че се съмнявам при тази ниска Т,но утре сутринта ще си направя тест
Цитат на: asiiq в Февруари 18, 2015, 09:05:59 amЦитат на: kati_vm в Февруари 17, 2015, 09:11:17 amБлагодаря и на теб. как мислиш слънце падна още ако не ми дойде лелката днес макар че се съмнявам при тази ниска Т,но утре сутринта ще си направя тест В интерес на истината малко съм озадачена. Ако искаш пиши на Денис да коментира също. Не съм имала такъв случай. За съжаление при този спад много вероятно е да няма бременност. Не знам защо обаче не ти идва МЦ.