Много благодаря на всички Ви!!! Ходих и на УЗ и си е в матката ембриона. Понеже не ме бива много в писането, накратко ще разкажа какво съм преживяла.
1.Преди 4 години- опити около 7-8 месеца, преди да установим, че съпруга ми има варикоцеле. Операция при Кацаров май 2003. Много бързо подобрение на показателите на съпруга ми.
2.Юли 2004-забременявам, но в 6 седмица прокървявам и след 1 седм. всичко свършва.
3.3 месеца пазене , после опити, опити. нищо . Април таз година си направих снимка- проходими тръби ,но км не се излива в коремната кухина. препоръка- лапаро.
4.решавам да изчакам до есента с лапарото и започвам
-диета на плодове и чай
-физиотерапия с алое
-калолечение
-инжекции Фибс
-спирам с мерене на темп и следене на ову. купон след купон- концерт на Стинг и после на Депеш Мод
5. 1 цикъл след тези процедури правя киста на ляв яйчник 5 см и повече, която обаче за моя радост се изчиства при идването на М. за мен причини- калта и физиотерапията освен че действат на сраствания, дигат и естрогена, явно затова не се е пукнал фоликула.
6.следващия цикъл съм бременна.
Странно нещо е живота, люшка те от една крайност в друга.
Момичета стискайте палци този път всичкода е наред. По препоръка на мойта лекарка започнах Утрогестан 2*2 вагинално. При бременност препоръчва ли се Вит.Е да се пие?