Смайли , защо да не можеш - заливка на мусака как се прави с кисело мляко , но ако ще го правиш като бешамелов сос , вкуса ще е по -различен така. АЗ понякога разбивам сурово брашно с яйце и кисело и/или прясно мляко и с тази смес заливам карфиола и запичам в гювече.
У дома купено пиле не бяхме яли от не знам кога - не купувам , ползваме домашно.Но както знаете вкуса им е по-различен . Миналия ден поради бързи гости пекох купено пиле с картофи - много вкусно било бреее
. Домашното печено не става , за съжаление така вкусно , но поне знам произхода му.
Вчера:
-винен кебап с гарнитура ориз
Днес:
- елда с масло и сирене
-червена леща -стана като гъсто пюре и ще е гарнитура . Въобще с тази жълта/червена леща не се справям-или е за крем супа само или никаква не ми се получава за супа или като яхния
-риба на фурна
-салата домати , краставици, слънчогледово семки