Аз, като едно морско чадо (насадено тук - на къра), въпреки, че ден през ден сънувам морето миналата година бяхме, в началото на лятото, но само за разходки в хубавата морска градина на Бургас. Та да кажа, най-хубавото време за море е септември, топла вода, а слънцето гали (не жули), вярвам морските ще потвърдят. За миналия септември мислех да отскочим пак, но така хубавичко се бях разложила на вилата в родопите, отказах се да местим катуна, та до първи сняг откарахме в планината. За детенце е безценна планината еритроцитите .... и т.н. Та прежалих собствения си .......... гъзец. А, август - никой не моЙ ме накара да отида на море.
Бистрикус, и по добре ще ставате. Благодаря.
Съжалявам Хоуп, не мога да дам мнение
, много семейства с малки деца ходят в Китен. По принцип ходим на дивотия и камънак, не сме много да се ровим в пясъка цялат компания, маски, шнорхели, такива неща и няколко години подред наемахме къща във Василико (кв. на Царево), но си е камънак. Вече обаце нъц, още не съм го мислила с малкия човек къде , освен това живот и здраве ще го давам работна и най-много няколко дни при мама
, и при всички случаи септември.