Здравейте и от нас.Тези дни не съм ви чела,малката имаше температура 2 дни и беше доста умърлушена,ходихме на лекар няма червено гърло,на слушалка е чисто,само като легне се поизкашля така 1-2 пъти все едно се задавя и това е,давах Нурофен,взех и капки за нос Виброцил ,че първия ден и малко сополи забелязах,но от вчера няма.Слава Богу днес вече няма Т и доста по-весела,подозирам зъб не дава да я мажа или да й бръкна в устата,днес и не й се яде много
.Поради тази причина отложихме изследванията и ваксината днес.
За балоните- нашата умира за тях,спукала е и 2-3 балона ,но никаква реакция
,виж аз подскочих
avallon безаваийно пълзене
При нас ходенето на заведение е само в детски кът
,много се забав;ява там ,но трябва да стои някой с нея така,че взимам някоя баба или ако сме само с приятелка си висим заедно.Иначе с нея сме ходили на поводи в ресторанти с музика,не сме имали проблеми забавлява се,но беше с родата та все се намираше някоя вая
.На гости в друга къща сме ходили обикаля си там без проблем бърника и така,носихме си тогава проходилката и само я наблюдавахме,ако сме без нея се редуваме с баща й да я водим.
За обесопасяването и ние го мислим макар,че сама още не ходи,но дори и с някои хваната за ръка с другата без проблем отваря шкафове,телевизора пипа,съответно аз викам НЕ,а тя се сърди почва да плаче и докато не пипне не мирясва бе
За къпането аз общо взето само я държа баща й къпе,в началото ползвахме и ние хавлиена стойка после взехме подобна на тази която Блу е показала ,а сега само седнала иска да легне неще й да чуе,то се лъжем то е чудо.
magi_st и при нас е така,види ли баща си от работа и се вкопчва за него и почва да сочи банята да изнасят нещата за къпане/къпем все още в кухнята,тя е с плочки и не се притесняваме/
Касси и аз почнах с зеленчуковите пюрета,въвеждах всяка седмица ново,след това заместих храненето в 11ч.,след това въведох и кашата и след някой ден и с нея заместих следобнето хранене.