Привет и от мен! Нашият тати си беше вкъщи цели два дни (ден и половина), та бяхме по гостита, пазар и прочие
Да похваля детето, че снощи на едно събиране у приятели го бяхме взели с нас и той спеше в коша. Като се събуди му се бяха накачулили 10 човека, вкл. едно по-голямо дете да му дърдорят и гукат и той нито се стресира нито изнерви - дори им се хилеше. Беше кротък цялата вечер и изуми всички как си стои сам (имаше и други гости с бебета на сходна възраст, които обаче не ги бяха довели и чак не повярваха той колко е спокоен
), а като се прибрахме си хапна и пак спинка цяла нощ
Днес пак спи почти цял ден - абе не знам дано му няма нищо на детето, ама много поспаливо се извъди
В тази връзка да ви питам - хванах го, че нощно време около 4 (когато би трябвало да яде) се пробужда, мрънка си, лапа си ръцете...две нощи ставах и го хранех и не е като да не яде, ама не е и като да е много гладен. През другите нощи реших да видя ако не стана как ще реагира - ами заспа си човека и станахме чак към 6:30-7:00ч. Мен по-ме устройва да го свиквам да не става нощно време, ама според вас има ли опасност сутрин да преяжда от това че не е ял цяла нощ (през деня си яде на 3-4часа) и има ли опасност да ми намалее кърмата от тази нощна пауза?
Много се радвам, че ви е харесало клипчето
Аз като гледам племенниците ми (с две и половина години разлика) не е по-различно, та важи и за малки деца
За коригираната възраст гледам говорите. Имайте предвид, че не всяко дете родено не на термин му се смята такава
Дори на повечето деца родени след средата на осмия месец родителите изобщо не знаят какво е това, а ако децата са над 2200-2300 и са здрави лекарите хич не обръщат внимание на това. Хубаво е дори и да е по-малко от месец педиатрите да не дават зор и да подхождат с внимание особено за ваксините, но чак пък да броите колко дни е недоносено
Ето вие виждате в подписа ми как го смята, а нас в епикризата от МД неонатолозите са казали да се коригира с два месеца (не с два и половина или нещо такова...). Ние живот и здраве средата на февруари ще се вкасинираме сефте (ако не броя Хепатит и БЦЖ), та да видим....любопитно ми е каква ваксина ще му сложат предвид отлагането и това, че вече има втори прием на хепатит, но каквато и да е все пак разликата е в броя боцкания