Здравейтее! Два дни не съм влизала,че си сменихме колата с по-голяма та се разправяхме с нея/трябва да почерпя
/,както виждам имам много за четене
.Ще подкарам по ред та да видим до къде ще се изкажа и аз
За столчетата-нашето е дадено от близки които живеят в Шотландия то е Baby Dreams и пише на него от 0-18кг.,дали ще става не знам
,не сме пробвали да го монтираме в обратна посока ,ние сме малък град и разтоянията не са големи от една точка до друга така,че за сега няма да го обръщам,но ако тръгнем на по дълаг път май трябва
rtfrtf браво на вас.И аз не знаех ,че се брои за прохождане
така излиза,че и ние с 2-3 крачки самостоятелно сме направили първите смели стъпки,ха да ни е честито,пускам я прави 1-2 крачки сама и спира и ми търси ръката,завоите са ни бая не стабилни още ,но и това ще се изглади
47 Smiles браво на Дани,още по спокойни нощи ви пожелавам:wink:
Mgstra при нас на 40-то дни се чете молитвата и в черквата се носи сладка питка и мед и се раздва там и на близки и в къщи.
За сладкото винаги съм го обичала и сега си ям за мен шоколада не е баш сладко трябва си нещо като еклерче,пастички е таива с кремчета,тортичка
,но ми е интерсно уж не съм на диета, не си налагам ограничение кое ще ям и кое не,а с всеки изминал ден ми казват и аз забелязвам де ,че съм отслабнала.Стават ми дрехи които година преди да забременея съм обличала
,чак не мога да повярвам.
ra40много са лоши тези колики
,за нощното хранене и аз мисля,че е още малък,за кошницата аз подлагах едно одеалце за да не е така превито .
И на края
Десс прекрасна новина,ах ти потайничке ,честито лека бременност и честита трета мома,честито и на таткото
.И аз много искам ,не че няма да се справя,а ще тръгвам скоро на работа,че няма как,а ти си смела -браво.