Добро утро!!! Мих,добре се завърнала и благодаря за пожеланията/няма измъкване от мен :lol:и в тази тема ви намерих
/.Пъпчето ,предполагам,ще го хвърлим в парламента
:lol:Ама не в парламентарното кафе,че може да стане сервитьор там,а не това е целта ни
. Някъде около стола на леля Цецка,в президиума,за по-сигурно
. Така се надявам да го "уредим" от сега и да не го мислим за разни образователни цензове, имотни цензове,нива на интелигентност и др, необходими за просперитета на обикновения човек изисквания./като гледам в парламента какви има.....
/. Един приятел пътува с корабите и предложи да изчакаме да видим къде ще е следващата му дестинация- Бали,Доминика или Кабо Верде,че ни свърши тази услуга. мене ако питате и някой гръцки остров върши работа. Искам да го направим пътешественик,но за сега -да е жив и здрав.
Последните нощи е неспокоен
. Проревава без причина, проскърцва продължително ,сякаш сънува кошмари. А понякога така се изпъва .....
не знам какво му е,но не е ли рано за колики? Или пък да има проблем с "ходенето",но пък памперсите показват друго... Къса ми се сърцето.
Като ви ,чета и разбирам,че сме късметлии с това кърмене. Другото е доста тежка процедура,особено посред нощите.
Относно мъжете....не знам.Всичко е до характер.Аз се опитвам да помагам с каквото мога,макар и да не е много.Вече се престраших и си го взимам и нося.даже гладих дрехите,което не ме "уби"
.Аз по-принцип понякога си гладя ризите,така че не мие е непознато. Все пак,всеки е различен.И мен мие трудно нощно време,защото ми се спи,както на всеки/все пак е нощ/,но ако оставя Вили сама това няма да е правилно
.Ще се скапе за две седмици сигурно. Честно казано,следродилната депресия понякога депресира и съпрузите. :lol:Не знам как се лекува,но може би повече излизания и срещи..не знам,но не е приятна
Тези лилави памперси на белите ли отговарят? №1 има ли? Как са цените на пакета в Бг лева?