Пак с въпрос
Чоропогащник от кога се слага на бебетата?
На Дани кожата на краката му загрубя и даже има "лишейчета" от излизането на минусовите температури, хем е бил с космонавт. И се чудех дали не трябва да слагам чоропогащник под панталона. На лицето под брадата също е червено - от студа и лигите
Ние, сме зимни бебета, но чак тази зима (около годинката) разбрахме, що е това чудо чорапогащник дотогава само ританки и такива цели комплекти използвахме, чак ми е мъчно вече за тях
За
гледането на близнаците, какво да ви кажа, ще става, все по-забавно и трудно
Лесното мина! Като направиха 6-7 месаца и осоено откакто могат вече да ходят става, все по-трудно, аз имам помощница почасово, но когато остана съвсем сама доста часове, доста често рева
Не мога дори до тоалетната да отида, реват!!! Искат да ги взема и двете на ръце, да ги гушкам, като дойде време за спане, пък е същински ад . А в момента, т.с от година насам съм в известно емоционално с-е особено и рева лесно ... Не ми е лесно никак, защото имахме едни планове, а аз и надежди, но всичко се срути изведнъж, не бях подготвена никак за такъв развой на нещата ... Но, да не ви занимавам със себе си!
Ние имаме възглавнички още от раждането съвсееем тънички, сега на моменти им ги махам дори, защото се въртят като пумпали
И се оказват много често с крака върху нея