Аз и за по-малка цена ще съм доволна. Чакам един хонорар и така да събера парите. От сурвакането събрахме 210 лв., другите от мен. Нашият татко, както винаги не са му платили вече 3 месец заплата. Та се налага да работя и да гледам дете, защото било женска работа и грам не помага.
А за сядането може ли, вече да я слагам да седи. Тя въобще не иска да лежи по корем, не иска и да я слагам по гръб. Иска да седи. А като е легнала по гръб, реши че може да се предвижва като се подпира на глава и дупе, извива гръбнак като мост и се отласква с крака и две такива подмятания е от единият край на леглото до другия.
Ох и започвам след няколко дни захранването, но никой не пише в другата тема.
Хоуче хайде да обменим опит там и не само тя де... И Лили сигурно скоро ще захранва Калина
Да и друго забравих да питам, добре че още мога да си редактирам поста:
Мария е с поставена ваксина за Хепатит, Синфлорикс и 4 валетна ваксина, после на на 18.12 сложиха вече 6 валентната. Сега на 15.01 пак ли идва ред на 6 валентната ваксина? Ако е така и няма пълен месец не трябва ли да се изчака да февруари. Защото личната лекарка, оня ден ме среща и вика, оздравяхте ли вече, че на 15-ти ще слагам ваксина.