Попринцип ползвам Либеро, защото отзад имат ластиче и му лягат по-добре, но като цяло са по-плитки. Първо ми пропусна Либерото, но както казах му омаляваха тамън и реших че е от това и понеже се повтори няколко пъти взехме памперса, защото знам че е по-дълбок.
Пробвали сме преди Пуфис и Зелен памперс, но беше още малък и не останах доволна. Отпред като се напълнеше от пикано и се издува и още повече отваряше отзад над дупето. Може пък сега като попораснал да не е така - може би трябва да опитам, ама с тези огромни опаковки как се опитва
Чувала съм, че има места където продават на бройка, но не знам такова - някой предложения (за предпочитане в южните, централните или източните райони на София)
Забравих да добавя към поста на Смайли, че и при нас като попорасна и се промени таткото. Първите седмици вкъщи докато Мати само спеше, той влизаше в стаята все едно не го забелязва
Направо се бях побъркала как така моят грижовен мъж може да е такъв дебил (с извинения), но според мен и него го друсаше някаква следродилна депресия от промяната в обстоятелствата
Сега за сметка на това от вратата се лепва а него, гушкат си, играят си, правят си маймунджулъци - дребния се хили като ряпа и като се скрие татко му от погледа и остане с мен дори започва да реве и да се сърди
Но баща му по принцип е природно надарен да е весела натура и да прави физиономии и циркове, докато аз и с цялото си старание не ми се получава (особено към края на деня след цял ден хранене, разнасяне, рев и прочие ставам мълчалива и сериозна).