Стоека, аз ще повторя другите, но ако някой не ви е казал, че изоставате хич не бързай
Ей го на, Матей не ще да си вдига главата като го сложа по корем, да не кажа че не ще въобще да стои по корем - гледа да си полегне или си налапа юмруците и дотам
Естествено на всеки преглед при нерволог или неонатолг това се обсъжда като проблем, но от друга страна и те са изумени, защото си държи много добре главата изправен и дори седи на крака ми само държейки се леко за пръстите ми (без да я подпрян отзад
). Та явно си е до бебе... Нашият също хич не иска да лежи последните дни, иска само да седи, ама то е още много малък - коригирана възраст 3м все пак - Мария с колко и се коригира възрастта?
Иначе за столчето за тези пари можеш да купиш много хубави такива. Нашето е с твърда основа, но се закопчава с колани-не е с изофикс, така че би следвало да става за всяка кола и може да се монтира и назад. Иначе за възрастта дори се препоръчва до много късно да се вози назад бебето, но рядко се практикува. Ето на този сайт има доста полезна информация :
http://www.besafe.bg/За ваксините - ние още не сме слагали нищо освен хепатитната, въпреки че мнението на неонатолога е че няма проблем да се слагат. Сега на консултацията след 10ина дни ще видим какво ще каже, но ако зависи от мен ще отложа още два месеца, защото баща му е непрекъснато болен тази зима и ме е страх да не го разболеем малкия, иначе не виждам проблем
Мати от няколко дни го гонят киселини (по мое мнение), но не мога да разбера от какво. Нито съм яла нещо необичайно, нито аз имам оплаквания от стомаха
Отделно мина от режим "спя постоянно" на "буден 24ч"
та е малко зор... Добре, че татко му си е вкъщи и помага, че щях да изкукуригам. Само не знам като си тръгне на работа в понеделник как ще го караме - аз имам работа, а свеки с нейното гледане на детето от разстояние в кошчето, като се разпищи малкия не знам кой как ще оцелее
Искам да ви питам нещо: Като говорим за пропускащ памперс, откъде пропуска? Започвам да си мисля, че на мен не ми е наред нещо, ама вече не смогваме с прането
Слагах и по-глям памперс (Матей е 5,5кг и пробвах с бял пампмерс 3-ка: 4-9кг) и постоянно като се наака и то не да кажете много и му се качва нагоре по гърба и пропуска на гръбчето. И то аз го държа изправен, чувам го как върши работата и след малко усещам че е преляло