Алекс, от лявото око му тече секрет, който беше жълт, сега вече е бистър като сълзички. Първо педиатърката ни го каза, а днес като бяхме на очен лекар с баткото, говорихме и за бебето.
Добър вечер, малко късно включване от нас
Мястра споко! Израства се, със или без промивки и масажи, поне при по-голямата част от бебенцата! Моята Теичка имаше много упорито такова сълзене, чак и се сгурулясваше окото, ходихме на детски очен тук и тя каза запушен слъзен канал.
Авалон ти е обяснила за масажчето само че, колкото по-голямо става мъничето, толкова и по-голяма съпротива, оказва то
Правех и аз макар не много редовно, че не ми даваха вече
Един ден, просто си мина от само се бе си, изхода според очната беше този в голям % в противен случай се правело нещо като кюретаж на оченцето, под лека упойка впредвид това, че е бебе все пак
Рачо, Павловича мас, има тук в бебе магазините ,но и в Кауфланд съм я виждала
Аз съм доволна от Бепантена и судо крема, повече от Бепантена, колд крем ползвам на Бочко и от него съм доволна
Купих си един
Пурлан течен за бебешките пранета да го пробвам, но не съм очарована, та ще си продължа с Тео бебе
Ние също сме записани на ДК, Теа яде всичко, каквото и предложа, само да става за ядене
но не и Стефи, то си подбира човечето, ако нещо не и хареса на "изтънчения" вкус, мама отваря пюрето, виж ХИП-а и на бебевита пюретата, не ми ги връща
Пак много сте писали, не смогвам!
Честито на всички именници, да са живи и здрави!!!