Ами времето лошо и си стоим вкъщи и пишем ли пишем
Mousyt, и тук в София има плуване за бебета. Една мама с която раждахме щеше да си води бебето, но после се отказа, защото я съмняваше хигиената.
Иначе за къпането столчето наистина е подходящо за седящо бебе. Аз го слагам върху мивката в банята, че е с голям плот и там го поливам с душ слушалката. Направих грешка обаче да го подстрижа с машинката в столчето и само го стресирах милия. Сега не иска да стои в столчето и се къпем в корито, сложено на земята и той седнал в него. Това столче, което
Ники е показала ми хареса и сигурно ще се възползвам. В столчето пищи само вкъщи. Като бяхме на Нова Година на хотел се къпеше пак в столчето, сложено на тоалетната чиния върху капака.
Маги, аз ако искам да запиша Дани на ясла от април 2016, това значи ли че трябва да кандидатсваме още от септември 2015?
До одеве четох д-р Спок за глезенето на бебета между 6 месеца и 1 година. Излиза, че сме му отпуснали края
От два дни се опитваме и да го приспиваме на легло. Безузпешно (или много малко успешно) засега. Та да ви питам като легнете до бебето със затворени очи ли стоите. На мен ми бърка в носа, в очите, щипе ме, скуби ме, направо се почувствах малтретирана.
Пея или шъткам, но нищо не се получава, освен че той се изнервя. Мъжът ми имаше повече успех вчера.
Авалон, писали сме едновременно
Как до кога с комбинираните колички? Те не се ли използват непрекъснато?