Здравейте момичета,имам следния проблем и ще съм ви безкрайно благодарна,ако ми помогнете в разрешаването му.Малко предистория:април 2007 г.имам коремна операция,при която извадиха две ендометриозни кисти,последва 6-месечен курс на лечение със Золадекс.Март 2008 ми дойде реда за преглед в ин-витро клиника,и се започна,хидрослпингс-прещипване на тръбите,вътрматочни полипи-хистероскопии (4бр.)И така до февруари 2009,когато направихме стимулиран опит,при който на десети ден след трансфер вдигнах постоянна висока температура,която месец и половина никой не можеше да разбере от какво е (естествено опита беше неуспешен)до 27.03.2009 когато дойде страшната болка и стана ясно къде е проблема.На 28.03.2009 коремна операция по спешност двете тръби и единия яйчник отстранени плюс половин литър гной.
На 02.11.2009 си получих заповедта от фонда.От тогава до сега се опитваме да уморим една киста,първо я чакахме да се пукне сама,после два месеца я третирахме с Фемоден,не умира гадтта.На предпоследния преглед се оказа,че лигавицата я няма никаква и започнах да пия Естрофем.На вчерашния преглед доктора каза,че кистата най-вероятно е ендометриозна и ми предложи да я пунктира,след това два или три месеца Диферилин и евентуално тогава отново ин-витро.
Днес подадох и молба за удължаване на срока на заповедта,който е до 02.05. и ако одобрят,удължението ще е до 02.08.
Та въпросът ми е такъв,дали да настоявам след пункцията да направим опита,за да не изпуснем срока на финансиране и ако е неуспешен,да подам молба за втори финансиран опит и докато чакам одобрението да съм на Диферилин.
Извинявам се за дългия пост,ще се радвам да ме посъветвате.Благодаря