0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Съгласна съм с евро.Дори прочетох,че успеваемостта се увеличава при жени болни от ендометриоза ако правят стимулация по дълъг протокол.Роси,засега нямам кисти .В петък пускам Естрадиол и оттам ще се реши дали започваме този месец.Поздрави
Цитат на: malinkap в Февруари 18, 2009, 19:55:46 pmСъгласна съм с евро.Дори прочетох,че успеваемостта се увеличава при жени болни от ендометриоза ако правят стимулация по дълъг протокол.Роси,засега нямам кисти .В петък пускам Естрадиол и оттам ще се реши дали започваме този месец.ПоздравиУспех миличка! Стискам ти палци да знаеш! Evro , ти при д-р стаменов ли беше?
моми4ета забравих да попитам доктора трябва ли да спирам ве4е хап4етата за нк клетките след лукрина.все о6т еги пия казаха до стимулацията но дали тя запо4ва с този лукрин или 6те е от 28ми когато ми е първата инджекция.голяма съм забравана.
Цитат на: alexia13 в Февруари 19, 2009, 09:26:48 amмоми4ета забравих да попитам доктора трябва ли да спирам ве4е хап4етата за нк клетките след лукрина.все о6т еги пия казаха до стимулацията но дали тя запо4ва с този лукрин или 6те е от 28ми когато ми е първата инджекция.голяма съм забравана.от 28, лукрина не го броят за стимулация
Ами аз точно на това се надявам - при първото инвитро при Щерев ми казаха, че ще ми я пунктират по време на пункцията на яйцеклетки. После док каза, че не можала (каквото и да означава това). Сега мисля да говоря със Стаменов за същото. Ако може да я пунктира и толкова. Не може да ми побере главата идеята, че трябва да правя лапаротомия заради 2см киста. Нека дърпат, пунктират и изсмукват
Цитат на: krassita в Март 18, 2009, 18:56:39 pmАми аз точно на това се надявам - при първото инвитро при Щерев ми казаха, че ще ми я пунктират по време на пункцията на яйцеклетки. После док каза, че не можала (каквото и да означава това). Сега мисля да говоря със Стаменов за същото. Ако може да я пунктира и толкова. Не може да ми побере главата идеята, че трябва да правя лапаротомия заради 2см киста. Нека дърпат, пунктират и изсмукват Бе каква лапаротомия бе, ако ще правиш нещо ще е лапароскопия, но аз ти предлагам първо да е секциото и после ще го мъдруваме!