Диагнозата, която ми поставиха в Олимед беше ИЯР, като в десния яйчник нищо не е останало, а в левия има малко фоликули. ФСХ беше 34.34 през януари, преди 2 седмица пак пуснах и е паднал на 17.84. Така, че през април ще сме в София в клиниката на Щерев и ще видм там какво ще ми кажат.
Ето това не го разбирам наистина - в крайна сметка нали си плащаме за всяка процедура, нали затова ги има тези процедури на ЕЦ, с модифициран цикъл и какво ли не - за всякакви случаи включително ИЯР. Когато човек е наясно, че яйчниците му не функционират на 100 %, но е готов да се бори, да ходи всеки месец на пункции, да плаща прегледи, да пуска изследвания - не мога да разбера защо лекарите отказват такива случаи. Не го разбирам това отношение и това "бягане" от по-трудни и заплетени случаи, които искат повече внимание, повече време и повече усилия.
Vilia и аз съм оптимист и вярвам, че в Щерев няма да те върнат. А ако не е Щерев, има и други варианти - в София поне клиники колкото искаш. Много късмет ти желая
Не си сама, ще се борим заедно, тук има достатъчно жени забременели и с ИЯР