0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Страхотни сте, момичета, kikair, sev0402, цигу, Веситаа!
Благодаря ви! Вдъхвате ми увереност. Днес се чувствам малко по-спокойна – 2ри ден от трансфера, ако броим вчерашния за 1ви. По-различно е, когато споделяш с хора, които също минават по този път. Съпругът ми ме подкрепя много, но е различно като не го преживяваш на собствен гръб. Както казват хората, „питай патило“.
Ще пиша как вървят нещата.
Бъдете здрави! Желая ви от все сърце много успех!
А да питам нещо,първия преглед след трансфера пак ли е вагинален?:-)
Violin, не се тревожи за по-бавното развитие. Аз сега съм бременна 10 седмица от точно такова бавно ембрионче, което стигна стадий бластоцист чак на 6ти ден и което бях отписала.
Всичко зависи от средата, която ще му предоставиш.
Бъди спокойна, почивай си, пий си хапчетата и мисли позитивно :)

Весита, да, първият преглед след трансфера е вагинален :)
Успех на всички :*
Виолин, много стиснaти пaлчетa от мен! Не се притеснявaй - нa мен ми върнaхa двa ембрионa, единия перфектно кaчество, другият средно. Сегa очaквaм близнaци. Твоите ембриончетa ще си нaвaксaт в мaмa ;)
Веситa, до около 12тa седмицa прегледите сa все с вaгинaлен ехогрaф.

Това са чудесни новини, linapoli и Lavender 8!  :D
Леко бременеене и здрави бебчета ви пожелавам!

Жалко, че приех така нещата, които ми казаха в клиниката и го преживявах през цялото време. Но е много трудно да се самоконтролираш. Бях като цапардосана, защото очакванията ми бяха доста големи....  :oops:

Надявам се на чхг-то да се похваля с добри новини :)
А да питам нещо,първия преглед след трансфера пак ли е вагинален?:-)
Вагинален е!Ако се следиш в клиниката,от около 12-15 седмица започват да гледат първо с коремен и на края на прегледа пак с вагинален,за да  проверят шийката.
Линаполи ти как си? Как са бебетата? Надявам се растат:-) виждат ли се вече на видиозона?
Нерaзположениятa зaпочвaт дa понaмaлявaт вече. Виждaт се :) вече сa си оформени човечетa, с ръчички, крaчетa и т.н. В срядa сме нa фетaлнa морфология и се нaдявaм дa не сa срaмежливи и дa видим половете :) Веситa, ти когa беше нa преглед?

Еххх че хубаво:-):-) мн се радвам че всичко е наред:-( дано разбереш пола им скоро,а иначе аз съм в сряда на лекар на 18.03:-) дано всичко е наред,мн се надявам да съм добре и ембриончето ми също:-)
Лелее линаполи коя седмица си вече  :lol: колко бързо мина времето :P
Виолин,добре дошла и успешен финал да се наредиш сред бременните и ти
Веситааа още малко и ще видиш бебетата  :P
Много се радвам и вълнувам с вас дано и аз скоро успея и заедно си бременеем.
Лавендер,Вилили как сте момичета бебоците добре ли са?
violin желая ти от сърце да се похвалиш след някой и друг ден с прекрасни стойности :)

Веситааа, всичко ще е наред утре, чакаме да разкажеш :)

И аз се надявам скоро и аз да се наредя сред вас и да си отгледаме заедно коремчетата :)
Аз съм безкрайно нетърпелива вече, ,моят цикъл закъснява 3 дни, а Гонала седи и чака да го почвам  :lol:
Сандра :)
Добре сме, аз съм на преглед чак на 2.04 за ранен скрининг и първа фетална морфология.
Нямам търпение вече. Иначе ходя по цял ден на работа, гледам да не си давам много зор и така минава по-бързо времето. :)

Весита, утре чакаме добри новини :)
Поздрави и целувки на всички
Сандра откъде знаеш че ще са две:-):-):-) че викаш бебетата?:-):-) лилибел как е интоицията ти този път:-)? Момичета да стискате палци утре ? Мн се вълнувам, ми ако не се види нищо? :-(
Веситa, с товa високо ЧХГ очaквaме двечки със сигурност. Стиaкaм ти пaлци зa утре. В колко ти е прегледa? Aз имaм чaс в 17.30 утре :)
Сaндрa, 12тa седмицa съм. В четвъртък зaпочвaм 13тa :)

Хахахаха дано дано:-) от вашите усти в Божиите уши:-) аз съм към 2 часа:-)
Aз имaм чaс в 17.30 утре :)
Сaндрa, 12тa седмицa съм. В четвъртък зaпочвaм 13тa :)
Пу-пу,чудесно,успех и на теб на прегледа!!!
Сандра откъде знаеш че ще са две:-):-):-) че викаш бебетата?:-):-)
Знам аз,само за себе си не предчувствам нищо.Успех утре  :bighug:
Добро утро, момичета! Желая ви много усмихнат ден, пълен с хубави емоции!

Здравейте и благодаря за пожеланията, sandra_dp и flyinggirl!  :)
Веситаа, стискам палци за днес и да се похвалиш с най-хубавите новини!  :)
Linapoli, успех на прегледа!  :)

Може би заради повече движение, което имах вчера, че бях първи ден на работа, болките ниско в корема ми ги няма. Освен, че е малко издут от лекарствата, но аз си ходя така още след първата по-лека стимулация от края на декември. Гърдите ми са също доста по-отпуснати. Имах болки само сутринта като станах от леглото.  :?
Не че симптомите гарантират резултат, но като ги има се чувствам по-спокойна, че нещата са наред. Иначе си пия всички лекарства, мислех си, че корема не ме боли заради дозите но-шпа, които док ми изписа. Но гърдите няма как да се повлияят от хаповете.

Случвало ли ви се е да изгубите симптомите? Появяват ли се отново?
Добро утро момичета :D

Не съм се радвала така на цикъл сигурно от 20-годишна :balk_46:
От днес започнах стимулацията по дълъг протокол, Гонал 2x150, петък преглед. Дано този път сме успяли да ги задържим еднакви, за да растат и зреят заедно моите бързаци :) Стискайте палци :)
Успех, flyinggirl!
Да направиш най-хубавите фоликулчета!
Успех, flyinggirl :*