0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Весита, честито! Всичко ще си е тип-топ!
На 18 ще гледате сакче/та :)
Еййй два дни ме няма и виж какви прекрасни новини! :D

Веситаа честито и от мен:) и аз гласувам за близнаци:)) Мечтано ЧХГ!

Желая ти безпроблемна бременност и прекрасен финал:)

Честит 8-ми март момичета и от мен! Бъдете много желани и обичани, усмихнати и...щастливо бременни:)

:bighug:
Ейййй, Весита!
Страхотен резултат ;)
Стискаме палци за едни спокойни и прекрасни 9 месеца :)
Веситаааааааааа :bighug:

Честито и от мен.На този ден с такива новини това направо е страхотно.Искрено ти пожелавам  :bori_007: :bori_004:
*
Момичета, може въпросът ми да ви се стори глупав, но какво е работното време на лабораторията в болницата? За събота и неделя знам, че е до 14ч (или пък не?), но през седмицата ми е мъгла  :lol:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
Аз като ходих в лабораторията ходих все сутрин,но предполагам че през седмицата ще се по цял ден,а за неделя знам че са до обяд :-)
Весита,честито и от мен миличка,браво
Благодаря на всички за подкрепата,за стиснатите палчета,за всичко,мн сте мили:-) успех и кураж на всички
*
Аз като ходих в лабораторията ходих все сутрин,но предполагам че през седмицата ще се по цял ден,а за неделя знам че са до обяд :-)

Благодаря, В. Мен ми се искаше да зная след обяд до колко работят, че вероятно ще ми се наложи да отскачам след работа. Ще взема да звънна до клиниката, а и не ми е спешно засега :)
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
Оо ми даа най-добре званни на регистратурата те ще ти кажат да не се разкарваш напразно:-) успех ! А и малко тъп въпрос,но нормално ли е да чувствам корема си надут и все ми къркори,че и газове имам от вчера,това как да го приема сега?
« Последна редакция: Март 10, 2015, 19:48:49 pm от Веситаа »
Веситaaa, нормaлно е. Моят корем тaкa и не спaднa от стимулaциятa и пункциятa.

На мен от стимулациите и пункцията не ми се наду толкова,но тия дни е надут,и от 2-3 дни къркори само:-):-) а и яйчниците ме наболяват от време на време:-( дано са нормални неща! Ти как си линаполи? Минаха ли криЗите вече?
*
Весита, аз бях по същия начин- къркорене, понякога мн звучно, газове...Всичко, което описваш като усещания е нормално. Леко бременеене!
Да се похваля днес е 14-тия ден от трансфера и правих тест  :bfp:отново след тилкова време видях двете чертички:-) щом ми е отчело това означавали че се е повешило още повече от кръвния тест?
Браво Весита,разбира се,че се е повишило ЧХГ.Безпроблемно бременеене .Как си ходиш ли на работа?В Щерев ли ще си следиш бремеността?
Здравей Сандра :-) благодаря :-)) не не ходя на работа понеже,работата ми е тежка няма как да седя а съм постоянно на крак и сега пазя леглото и телевизора:-):-) да ти кажа честно мисля там да си следя бременноста,там ще съм в добри ръце,а тук в Бургас не съм на същото мнение,малко ще ми е далечно от Бургас до София но по добре там,поне за сега:-) ти как си? За май месец ли остави следващия опит?
Щом има възможност си стой в къщи.И според мен е хубаво да си останеш в Щерев,но разстоянието е убийствено но няма как.Аз съм добре,чакам април месец да дойде и да мина на преглед при ендокринолога да видя как са хормоните,ще говоря с Тимева какво ще правим и така...:)Нямам търпение какво предстои,ще успея ли или не и ако не на есен чак ще си получа заповедта и така,разбираш ме .
Ще успееш Сандра :-) немога да си обясня какво точно се е случило при теб при положение че сме и при един лекар и може би стимулациите ни са били сходни,може би нещо самия ти организъм не е приел знам ли!но виж най-вероятно така е трябвало са стане,явно сега не е било най-удачния момент да се получи,съдба нали знаеш :-)) вдигни глава и очаквай следващия път,когато всичко ще завърши успешно:-)))))  довери се на лекарката ни,тя знае какво прави!!!! Успех ти желая от все сърце на теб и на всички стартиращи процедури:-)
И аз не мога да си обясня какво станя с пустия мой късмет ?!Но се надявам и искам тази година да успея/м(всички) вече....офффф