0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Веситаа това с чакането е голяма мъка, аз с какво нетърпение чакам всеки преглед да видя има или няма фоликул и как се развива, а представям си как ще чакам след трансфер. Иначе наистина ако има чудеса - това е едно от тях. Понякога след дълги години, след много мъки, надежди и отчаяние, идва момента, когато нещата просто се случват и разбираш, че чудеса съществуват. Hoppe не си сама в никакъв случай. Има и тема за инвитро на ЕЦ, там също пишат доста момичета само че на мен не ми изглежда правилно да пиша в две теми едно и също. Но ги чета и ги следя, там може да получиш повече инфо ако те интересува нещо покрай ЕЦ.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Веситаа много,много :crossfingers: за утре
Веситаа много,много :crossfingers: за утре

Благодаря ти:-) дано има положително чхг :-)
Здравейте дами,добре дошли и на новите  :wink:
Наминавам да видя как сте и дали Весита не е пуснала по-рано кръвния,но явно до утре геройски ще изчака много стиснати палци от мен момичееее!!!!!!!!
Лилибел,послушай лекаря си,ще си спестиш разочарованието и пари естествено.Не че сега го няма,но поне виждаш как се развиват нещата.А хормони пуска ли?
Линаполи как си ти,минаха ли неразположенията?Не мисля да се отказвам.Вече имах цикъл след неуспеха ще чакам още един и ще пробвам на ЕЦ.Мен ме хвана грип и съм на антибиотик.Борих го с чайчета и фрешове ама ме надви.Пазете се,че тук в София много познати се оплакват дали някоя грипна вълна не се задава.
Издържах:-)) мислех да го пусна днес но ме е страх и си го оставих за утре:-) единственото което мога да ви кажа е че мн ме е страх от резултата!!:-( дано датата да ми донесе късмет !
*
ще чакаме утре новини Веситаа, надявам се няма да ни държиш в напрежение до вечерта  :D
sandra_dp говорихме с лекарката да пусна едно ФСХ обаче аз си мисля,че с моя ИЯР и липсата на фоликули при всички случаи ще е високо - какъв е смисъла да го изследвам? Не ми пречи ама защо да установя факт, който се знае предварително. А за този цикъл - от една страна много ми се иска да видя какво има във фоликула, все си представям, че това ми е единствения фоликул за годината. Като нищо следващите месеци може да нямам О защото разчитам само на левия яйчник и каквото е останало в него  :( От друга страна имам чувството, че април ще е моя месец  :D

Ами Лилибел напред с теб към следващото тримесечие  :lol:,сама ли да се боря.Квото ше да става викам,ама тая година да сме бременни всички   :lol
Момичета тъй като за първи път ще си правя чхг, на гладно и жадно ли се прави?
Не е нужно на гладно да се прави до колкото знам Веситаа
*

Няма изискване да е на гладно.
Да получиш най-хубавия подарък за 8 март  :crossfingers:
*
От сърце ти желая късмет днес Веситаа, чакаме да кажеш резултата  :bighug: :crossfingers:

Веситa, успех днес  :crossfingers:
Сaндрa, пaк съм в Шейниво. Тоя път с бъбречнa кризa. От четвъртък съм тук, вече съм знaчително по-добре, но поне до вторник ще ме зaдържaт. Включвaт ми системи и болкоуспокоявaщи и тaкa. Нaдявaм се товa дa ми е последното влизaне в болницa тaя бременност до рaждaнето.

Момичета чхг 162.30 :-):-)
*
Веситаа, на това му се вика Подарък!
Браво, Момиче! Прекрасна бременност ти желая и само красиви емоции да запечаташ през следващите девет месеца. Прегръдки!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
Супеееер, честито Веситаа! Безпроблемна бременност ти желая и само хубави емоции от тук нататък!  :balk_46: :balk_46: :balk_46:

Момичета чхг 162.30 :-):-)
Богородица чу молитвите ти !Браво Веситаа и честито!Безпроблемнна и лека бременност  :) :bighug: preggo
Тук на близначета намирисва  :lol:
« Последна редакция: Март 08, 2015, 15:53:49 pm от sandra_dp »
Сaндрa, пaк съм в Шейниво. Тоя път с бъбречнa кризa. От четвъртък съм тук, вече съм знaчително по-добре, но поне до вторник ще ме зaдържaт. Включвaт ми системи и болкоуспокоявaщи и тaкa. Нaдявaм се товa дa ми е последното влизaне в болницa тaя бременност до рaждaнето.
Искрено се надявам и ти го желая повече да нямаш неразположения!
С тези новини забравих да ви честитя празника!

ЧЕСТИТ 8 МАРТ  :balk_7: на всички настоящи и много скоро бъдещи мами!
Веситaaa, честито! Прекрaсен резултaт! И нa мен ми мирише нa близнaци ;) зa срaвнение - моят резултaт нa този ден беше 136.200 ;) Пожелaвaм ти  лекa бременност!

*
Веситаа, честита радост! Страхотен резултат и безпроблемна бременност до края ти желая от сърце.  :D

linapoli да се възстановяваш и това да ти е последния път в болница до раждането.

Момичета честит 8-ми март ви желая. Сбъднати мечти и много плюс резултати+ безпроблемнни бременности. :D

Благодаря от все сърце:-) дано всичко е наред и всичко мине по план този път! Момичета вярвай те ме чудеса стават,рано или късно всичко се нарежда! Честит 8- ми март на всички,мн успехи и сбъднати мечти! Прегледа ми е на 18.03 :-) какво ще гледаме тогава? Сакчето ли?:-)