0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря :-) да днес ми се обадиха само 2 ембриончета са добри и стават за замразяване така че замразявам 2 :-) а трябва ли да усещам нещо,или всеки организъм си е различен сам по себе си и при всеки е различно:-)?
Изобщо не търси усещания, на този ранен етап няма как да ги различиш.
Стискам палци за положителен резултат на теста!!!
Браво Весита,ще си имате и снежковци.Стискам палци близначета да си имате!
Мн бавно минава това време:-) мн ми е интересно какво ли става вътре в мен,всичко бих дала да надникна някак си:):-)
Мн бавно минава това време:-) мн ми е интересно какво ли става вътре в мен,всичко бих дала да надникна някак си:):-)
Оффф да,за чакането не искам да знам какво ти е....дано по-бързо се изнижат дните...и какво трябва ще стане ;) Ти тук ли си или се прибра,може би до теста ше изчакаш :wink:
В Бургас съм си:-) тук ще си направя теста:-) няма смисъл да ходя до там за теста само:)
Много е рaно зa усещaния :) aз имaх болки в коремa и силно подувaне, но още от пункциятa. Нищо друго не чувствaх до седмицa-две след тестa.

В Бургас съм си:-) тук ще си направя теста:-) няма смисъл да ходя до там за теста само:)
имаш много,много   :crossfingers: от мен :)

линаполи,надявам се да сте добре,попоглеждам графиката ти :)
Сaндрa, блaгодaря че ме нaглеждaш :) добре съм, все по-рядко ми се гaди. В моментa сме нa вилaтa нa Вaрнa, времето е прекрaсно, почивaм си, a мaмa ме глези с вкуснотии. По-добре от товa здрaве му кaжи  :D

Момичета 5- ти ден от трансфера,имам още 5 дни до резултата мн ми е трудно с това чакане:-(
*
Веситаа и на нас ни е трудно чакането  :D да идва 8ми по-бързо, че не мога да пиша на клавиатурата със стиснати палци. Аз да се похваля - имам си цели 2 фоликула от 2 антрални, единия е 10 мм, другия е 14 мм обаче сигурно нищо няма да излезе защото много късно се развиват. Петък пак ще ги проследим, аз лично се надявам на големия. Лигавицата ми е ОК за такъв размер фоликули, много се надявам да имам просто късна О и да извадим някое от последните свестни яйчица. Толкова съм щастлива, че поне имам фоликули, значи има надежда

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Еееее лилибел браво мн хубави новини,чудесно:-):-) видя ли че има надежда и рано или късно всичко ще е наре:-) няма ли как да направи нещо лекаря ти че да извадят и двете яйцеклетки?
*
едва ли, все пак сме на ЕЦ, не може да се предвиди как ще нарастват, с какви темпове ще се развиват и т.н. Аз по принцип съм готова и две пункции да направя една след друга, не знам дали се практикува изобщо такова нещо. За мен засега е важно да се види дали ще се развият и какво ще извадим, дали ще е качествено.

Дано лилибел,дано изкараш качествена яйцеклетка:-) дано се наредят нещата при теб:-)
Ей lilibell много хубави новини :D. Видя ли, че е индивидуално и никога не се знае как ще се развият:). Стискам ти палци да извадите хубава яйцеклетчица:)Веднага да кажеш в петък какво става:)

И аз сега се връщам от Щерев, всичко изглежда наред и от днес започвам дългия протокол-  декапептил 8 дни и като ми дойде - ЛХ, преглед и стимулация.
*
ох момичета ако знаете как се изненадах и се зарадвах днес, сутринта отидох почти без никакви надежди ама викам заради температурата ще отида да видя какво става. И ето ти чудо - от 2 антрални и двата тръгнали да се развиват, вярно малко бавно, но аз само на чудеса мога да разчитам в моето състояние. Сега като гледам каква глупост съм написала, но бях на работа и още не се бях съвзела от шока - мисълта ми е,че няма как да правя две пункции една след друга защото нали един фоликул става доминантен и подтиска развитието на другите, които са по-малки. Така че втория едва ли ще се развие, ако този големия е доминантен. На мен и той ми стига, дано в петък да е напреднал, толкова се моля да хванем овулацията и да улуча някоя хубава Я. flyinggirl дано всички успеем в най-скоро време, аз Веситаа от самото начало я гоня по петите  :D дано да повлече крак с двете чертички и след нея ние

Веситаа
flyinggirl
lilibell
Успех момичета!!!!

Веситаа не остана много още малко потърпи някак си  :)Всички тръпнем с теб!
lilibell и аз мисля да  пробвам на ЕЦ,ама като чета каква е успеваемостта и се отчайвам...Дано успее да се развие и извадите Я
« Последна редакция: Март 04, 2015, 19:37:19 pm от sandra_dp »
*
sandra_dp и аз доста съм чела по въпроса за ЕЦ, може ли да ми кажеш ти защо си останала с такова впечатление, че е нисък шанса за успех. Поне да съм подготвена какво да очаквам. От всичко прочетено като негативи на ЕЦ посочват малкия брой яйцеклетки, които се вадят - често само една, плюс това,че тъй като О не е таймирана с лекарства често се изпуска. Я кажи нещо да не съм пропуснала?

Благодаря момичета за подкрепата,силно ме гложди вече какво се случило:-) пазя се доста,почивам си,разхождам се и още др релаксиращи неща, но както чакам да дойде време за теста така и изпитвам страх,понеже сега се държа все едно съм бременна и малко ме е страх от действителнистта:-( и до днес след трансфера все още нищо не усещам,в смисъл болка или тежест силно,усещам нещо ниско долу но е моментно и това е:-) малко гардитр ми са надути и чувствителни ама си мисля че е от хапчетата! Моля се на Богородица поне едното да се е хванало,другото да го даде на друго семейство което има нужда,поне една рожба да имам:-) много се надявам,дано не се разочаровам:-( лилибел силно се надявам да имаш късмет и скоро да тръпнеш и ти в напрежение за резултата,Сандра ти също,чувството да чакаш е неуписуемо! Късмет и успех на всички !!!!!!! Каквото ни е драснато това ще е !
sandra_dp и аз доста съм чела по въпроса за ЕЦ, може ли да ми кажеш ти защо си останала с такова впечатление, че е нисък шанса за успех. Поне да съм подготвена какво да очаквам. От всичко прочетено като негативи на ЕЦ посочват малкия брой яйцеклетки, които се вадят - често само една, плюс това,че тъй като О не е таймирана с лекарства често се изпуска. Я кажи нещо да не съм пропуснала?
Едва ли съм чела повече от теб и едва ли съм на ясно повече от теб!Да имам предвид не таймирата О.....прегледи ,надежди и на края нищо....Аз лично в момента нямам спонтанна О и питах лекарката ми и тя каза,че ще ми даде хапчета.Миналата година правих инсе и с клостилбегит направих два фоликула,но сега на ин витрото не се повлиях от стимулацията...Какво да мисля не знам!?При теб до колкото знам стимулация не се препоръчва....Възрастта също била от значение,аз съм на 33  :wink:Следя тема и в друг форум.Ако ми вдъхнеш кураж ще ти бъда много благодарна,защото ми пусна лекарката "мухата" и сега само за това мисл и още месец два финансово да се оправя и ще пробвам сигурно,че тези  Я,които ми извадиха всичките дегенеративни място не си намирам :( А относно Я,то и една стига, стига да стане работата....
Момичета на всички ви жялая положителни тестчета стискам палци.