0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

:-):-) да може би,но аз не съм на работа понеже съм в София,но като цяло моята работа за жалост не е на бюро а съм цял ден на крак,и с доста хора които ме ядосват:-):-):-) благодаря ти все пак:-)
Линаполи какво става с теб? Как си? Твоите ембриончета на 5- ти ден ли ти ги върнаха? И утрогестана след трансфера пак ли вагинално се слага?
« Последна редакция: Февруари 26, 2015, 11:16:49 am от Веситаа »
*
Веситаа по-спокойно, от тук нататък все ще има за какво да се притесняваш  :lol: ще ти трябват много нерви, свърши спокойния живот. Може ли да ми кажеш, ако помниш разбира се и ако са ти дали тази инфо, ти като отиде на прегледа по време на цикъл, за да проверите има ли задържан, казаха ли ти колко антрални фоликули имаш? Иска ми се да разбера възможно ли е антралните да поникнат по-късно след стимулация

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Обадиха ми се днес и 7- те са се раЗделили :-):-):-) утре в 11:30 ще е трансфера,Олеее мн се зарадвах:-) да лилибел имах 1 задържан фоликул,имах 10 доминантни на десния,а на левия имах 1 задържат и мисля че другите на левия бяха антрални но не съм сигурна ! Изписа ми Регулон за да махна задържания,и като почнах стимулации на левия също бяха мн малки,не растяха много но накрая бяха по 14,5 мисля бяха пораснали да не повярваш
Браво,много се радвам за теб Веситаа!
Хайде, утре поне две да си върнеш  :bori_007: :bori_004:

*
Веситаа много се радвам за теб и ти стискам палци да се похвалиш с двете чертички  :crossfingers:

*
Весита, иди на кино, театър, купи си хубава книга! Има хубави големи книжарници в София, където човек може да пие кафе, да си почине, да почете.
Не знам какво кино обичаш, но любимите ми европейски филми ги дават в киното на Стамболийски. Цените са от 5 лв. нагоре.
http://programata.bg/?p=31&l=1&c=1&id=6088
Имам една приятелка, която е актриса в театър "София". Мисля, че днес и утре имат премиери. Ето ти програма: http://www.sofiatheatre.eu/
Или на концерт отиди!
А и времето е хубаво. Разходи се!

В София има толкова много за правене, ако човек има време. Ех, чак ме обзема носталгия.

Момичета някоя от вас може ли да ми разгадае микробиологията ми и това което не разбирам,днес я видях а до сега не сме я коментирали с моята лекарка,може и да няма причина за притеснение но аз по принцип съм си паника и искам да знам:-)
Лактобацили-изобилие
Левкоцити-малко
Епителни клетки -изобилие
*
Весита, моля те, не пиши същото в няколко теми! В другата Алекс ти е отговорила.

Ето ме и мен :-) трансфера мина върнаха ми 2 ембриочета били с по дебела обвивка и ми направиха
Хетчинг мисля че така беше- чхг на 8.03 :-)
*
На такава хубава дата няма как да не е положителен резултата  :)  :goodluck:
*
супер, вярно май ще си имаш един осмомартенски подарък  :D а с останалите какво направихте, замразихте ли?

Все още не ,понеже изчакват да се развият до 5- ти ден за да видят кои оцеляват,казаха че ще званнат
Браво, Весита! Дано това да е твоят опит, датата за теста наистина предразполага за радост :)
Стискаме палци, почивай си и мисли позитивно, всички сме с теб :*
*
Все още не ,понеже изчакват да се развият до 5- ти ден за да видят кои оцеляват,казаха че ще званнат
А защо не поиска да ти върнат ембрионите на 5 ден?
А защо не поиска да ти върнат ембрионите на 5 ден?

Да ти кажа ние с моята лекарка не сме обсъждали точно в кой ден да ми ги върне,обаждаха ми се два дена подред да ми казват как се развиват нещата и накрая ми казаха на 3-ти,явно така е преценила,аз и имам доверие и все пак тя е тази която знае какво прави,аз не съм мн веща в тия неща,а и ако е писано да се получи,дали на 3-ти или на 5-ти,няма да има значение, всичко си е Божа работа,всичко си е н късмет :-)
*
Веситаа как си, как се чувстваш?

Лилибел добре се чувствам,нямам болки никъде,от време на време усещам нещо ниско долу но то е за секунди и от минава:-) незнам това дали е за хубаво или не но засега съм добре все едно нищо не са ми правили :-)
Лилибел добре се чувствам,нямам болки никъде,от време на време усещам нещо ниско долу но то е за секунди и от минава:-) незнам това дали е за хубаво или не но засега съм добре все едно нищо не са ми правили :-)

:crossfingers: 
Веситaaa, успех и от мен. И нaли знaеш моят любим лaф - вече си бременнa до докaзвaне нa противното! Прекрaснa дaтa зa тестa!
Обaдихa ли ти се зa зaмрaзявaнето нa ембрионите?

Благодаря :-) да днес ми се обадиха само 2 ембриончета са добри и стават за замразяване така че замразявам 2 :-) а трябва ли да усещам нещо,или всеки организъм си е различен сам по себе си и при всеки е различно:-)?