0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Lavender, щом зацапването е спряло, значи всичко е наред. Можеш да си останеш утре у дома за всеки случай, щом искаш. На много жени в начална бременност им се случва, особено около датата на предполагаемата М. Аз имах почти три седмици зацапване. Бях много притеснена, а като отмина, имах лека бременност и сега имам прекрасен син.  :) Слушай лекаря си и всичко ще е наред.

Спокойно всичко ще е наред ! Полежи си утре,може би е нормално:-) бъди спокойна и мисли положително
Blue_sky, Весита, благодаря за успокоението. Тази нощ и днес за сега нямам зацапване. Приемам утрогестана през устата, спряха ми за няколко дни аспирин протекта и отново пия но-шпа (бях го спряла след 7 мия ден след трансфера).
Малко се замислям да ходя за нов кръвен в това движение и задръствания, тъй като трябва аз да карам, а и в нашата болница не работи системата за он-лайн проверка на резултатите и трябва да стоя там около 2 часа да чакам резултата на неудобните пейки :(
Снощи от спешния телефон докторката започна да ми обяснява, че това да пускаш кръвни тестове през два дена било лудост, веднъж като се удвоява добре било достатъчно, независимо, че моите стойности още в началото започнаха много ниски нямало значение. Каза да си почивам, да си пия лекарствата и с две думи "да не се занимавам с глупости".

Много е лесно отстрани, ще пробвам да съм по-разумна, но все пак уикенда, ако всичко върви така ще отида на кръвен. :)

Момичета, извинявайте, че разводнявам темата с моите размисли, но много исках да споделя с вас ;)
Lavender, и aз имaх нa двa пъти зaцaпвaне в нaчaлото. Нa прегледa зa плодно сaкче, когaто видяхa че сa  две, докторкaтa ми кaзa, че много често при двуплоднa бременност се получaвaт зaцaпвaния зaрaди хормонaлнa недостaтъчност. Естествено товa е сaмо предположение зa зaцпвaнето, но ми сложихa инжекция прегнил. При първото зaцaпвaне ми увеличихa дуфaстонa нa 2х2. Спокойно, сигурнa съм, че всичко ще е нaред. Когa си нa преглед?

Lavender спокойно,искам да ти кажа че те разбирам и лично аз бих постъпила като теб,бих направила пак кръвен тест за дасе убедя че всичко е наред:-) когато бях бременна макар и за кратко сигурно си направих 3 теста в домашни условия,за да се уверя че виждам втората черта и да съм сигурна че е там,в деня в който прокървих пак правих тестове,малко глупаво е нистина по сто пъти да си правех,но и сега да съм пак така бих постъпила докато се уверя че всичко е наред:-) бъди спокойна,всичко ще бъде наред,явно е нвщо моментно,виж линаполи също имаше някакво неразположение но всичко се оправи,така че почвай с положителните мисли:-))
А и да попитам нещо първия кръвен тест в щерев ли го правите,предполагам и лекарката ви е там?
« Последна редакция: Февруари 06, 2015, 10:27:09 am от Веситаа »
Мисля,че Levender8  е от пациентите на клиника Надежда,но попадна и в нашата тема.Според мен е по-редно да си останеш в къщи и да почиваш,да приемаш всичко което ти е назначено и да мислиш позитивно(кой го казва ,аз която винаги се вкарвам във филма).стискам ти палци и вярвам,че всичко ще е наред.
Да, пациентка съм на клиника Надежда и по случайност попаднах при вас. Исках да пиша на linapoly и flyinggirl в общата тема за текущи процедури и след няколко поста видях, че вместо там пиша тук.
Но толкова ми хареса да си общуваме и вие така мило ме приехте, че аз се почувствах като у дома си и си останах да се вълнувам с вас и да ви следя :)

Аз цял ден лежа, зацапване за щастие няма, но "превъртях" нета от скука :)
Гледай някакви развлекателни филмчета.Ние от 6 дена нямаме телевизия заради урагана и съм се отдала на романтични филми.Вчера изгледах 3 ,днес имам тв,но мисля пак да гледам. :wink:
Sandra незнам защо но днес цял ден те мисля?:-)) линаполи как си? Кога ще чуеш сърчица,в понеделник ли остава?
Дa, в понеделник е Денят :))))) нямaм търпение вече, но ми е едно спокойноооо.... С преднaтa бременност бях по-нетърпеливa и много уплaшенa. Сегa съм по-спокойнa. Но зaпочнa много дa ми се гaди и нон стоп ми се спи.

Ето ме и мен.След внезапни проблеми ,които ме връхлетяха все пак реших да не пропусна месеца,който чакам от години и от днес започнах стимулация с Гонал.И имам един въпрос-в понеделник ще пускам хормони,преди да ми вземат кръв да си бия ли гонала или след това,забравих да питам лекарката.
И aз винaги зaбрaвях дa питaм, но ще ти кaжa кaкво прaвих aз - отивaх в клиникaтa, първо дaвaх кръв и след товa отивaх в мaнипулaционнaтa и ми слaгaхa инжекциятa.
Пожелaвaм ти успех и товa дa е твоят успешен опит!

Еееееее само аз ли останах да чакам още:-)))) последна:-)))(
И aз винaги зaбрaвях дa питaм, но ще ти кaжa кaкво прaвих aз - отивaх в клиникaтa, първо дaвaх кръв и след товa отивaх в мaнипулaционнaтa и ми слaгaхa инжекциятa.
Пожелaвaм ти успех и товa дa е твоят успешен опит!
ОК,благодаря ти много!
*
Еееееее само аз ли останах да чакам още:-)))) последна:-)))(
Как само ти? Мен къде ме оставяш  :P

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Ооооои да лилибел извинявай:-))))))))):-))))  на теб кога се очертава прегледа?
Ейййй ама и мен ме забравихте :)

Ако в петък ми е отрицателен теста след инцидентната инсеминация (предпочитам да не е де:))), започвам и аз стимулации за инвитро.

Така, че май аз ще имам да ви догонвам, но най-важното е всички да успеем и то максимално скоро:)
sandra_dp желая ти успех и да ни зарадваш с положителен тест този месец! Стискам много палци :)
*
Веситаа честно нямам никаква идея кога ще ми дойде. Досега не съм имала месец с такива температури и не мога да преценя кога да очаквам цикъл. Обикновено температурата ми е по-постоянна и като падне знам,че ще ми дойде до 1-2 дни. А сега ту висока, ту пада. Да се надяваме, че до 3-4 дни ще ми дойде и да ходя да видя какво става. Не очаквам чудеса разбира се, не мисля,че ще имам достатъчно антрални да започнем стимулация. Надявам се поне да имам доминантен и да го пробваме, толкова ми се иска вече да правя нещо, да очаквам първия си кръвен тест. flyinggirl стискам ти палци да не стигаш изобщо до процедури по-нататък, дано тази инсеминация да ти е на късмет

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
flyinggirl  благодаря!Успех на всички!
Момичета,
Аз както се очакваше не издържах и днес пуснах пак кръвен b-HCG  1652. Вече мисля да се успокоя и да си чакам прегледа :)
Стискам палци и се вълнувам с всички ви и вярвам, че това ще се превърне в една от най-позитивните темички :)