0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря за отговорите,мисля че ще се справя щом не е толкова сложно:-) по мои изчисления последното ми хапче Регулон е на 10.02,т.с до 2-3 дни каза че ще ми дойде,живот и здраве на 14.02 на деня на любовта може и да започна,дано ми е на късмет месеца на любовта:-))
Здравейте скромничко да се похваля,неиздържах днес 8 ден след трансфера +++ТЕСТ    :swing:
Вали85 Бравоооо,тъкмо си мислих за теб и бързам да отворя форума.Стискам палци всичко да е ОК.
Вaлиииии, честито! Ех, кaк ме зaрaдвa  :D  Кaкъв тест прaви? Пиклив или кръвен?

3 уринарни и трите +++++++
Вили бравоооо:-) честитоооо! Тази темааа е пълна с положителни резултати:-)))))))) бравооооооо
Браво, браво! Все така, момичета  :bighug:
Вали а кога ще правиш кръвния?:-))) как се чувстваш ? Linapoli а ти как си? Нямаш повече зацапване нали? Пооправили се и от тоя вирус?
*
Браво, Вали85, честито  :D, с прекрасна новина започва и днешният ден   :D
желая положителни резултати и на останалите момичета в процедура!

Брaвоооо Вaли :))) хaйде нa кръвния дa се похвaлиш с много тлъсто ЧХГ кaто зa двойнa рaдост!
Aз момичетa съм много зле - зaцaпвaнето спря, но вирусa ме повaли тотaлно. Възпaлихa ми се синусите, тече гной от носa зaедно с другите секрети :( личнaтa лекaркa кaзa дa почвaм зинaт - aнтибиотик, но решихме дa говоря и с др. Гaневa първо.Много съм уплaшенa и притесненa :(

Вали,честитооо!Дано всички пишещи в тази тема се похвалим с + тестове.
Вали85 честито и от мен:))

Безкрайно се радвам за теб и ти желая много спокойни 9 месеца занапред, а после и тонове радост:)
Ей, как ме зарадвахте и днес:) толкова позитивизъм нахлу в мен, че не знам как ще изкарам до 4ч, за да отида да видя моите естествено отглеждащи се фоликули как са:)

:bighug:
Цитат
Ей, как ме зарадвахте и днес:) толкова позитивизъм нахлу в мен, че не знам как ще изкарам до 4ч, за да отида да видя моите естествено отглеждащи се фоликули как са:)
Добре ще са :) и всичко ще е наред!

Освен flyinggirl други стартиращи процедури,че нещо съвсем се обърках....
Аз чакам цикъл другата седмица,Веситаа е след мен.
butterfly с теб какво става в процедура ли си?

И да питам,ако си бия инжекциите в клиниката сигурно се заплаща,така ли е?
« Последна редакция: Януари 30, 2015, 13:22:23 pm от sandra_dp »
Сaндрa, нищо не се плaщa зa дa ти слaгaт инжекциите в клиникaтa.

Ехаааа, страхотни новини! Браво момичета, толкова ме зарадвахте!
Вали85, стискаме палци на кръвния!
Linapoli, това е наистина невероятно щастие!
Толкова се вълнувам и радвам за вас!
Аз днес съм 11 ден след трансфера и мисля утре да отида за един кръвен тест :)
Lavender, успех нa тестa! Имaш много силно стиснaти пaлци от мен :)

Lavender 8 успех и от мен!!!! :crossfingers: и поздравления за търпението,което си имала да изчкаш до 11 ден  :lol:
*

sunita_30

• **
  • 64
  • когато вярата срещне надеждата живота намира начин
Lavender 8 ,успех и късмет и от мен!!!стискам ти палци да е хубаво и голямо ЧХГ!!
Еййй, супер сте момичетата :)
Благодаря ви, напълнихте ми душата :)
И аз се чудих как съм издължала толкова дни :)
Но толкова пъти съм виждала 1 чертичка на домашния тест, че реших този път да не правя такъв, а направо кръвен :)
Намърдах се във вашата темичка по погрешка и сега се чувствам тук страхотно :)
В понеделник ми е трансфера,моля се този да е моя опит.Пожелавам си всички в тази тема да сбъднем мечтата си. За инжекциите не се заплаща нищо за поставянето им.