Ами видя ме Д-р Магунска, но като цяло новините са объркващи поне за мен:(
Дойде ми днес на обяд и след 4 часа вече имам по 4-5 фоликула по 9-10мм във всеки яйчник?! Освен това си имам и един, който е 11.5мм и се готви явно за доминантен. Тя препоръча да пропусна стимулации този месец и да пия регулон, за да се изравнят фоликулите за другия цикъл, макар че този не бил с много голяма разлика. Като се замисля, предишните 2 пъти когато се чудех как така имам задържан на 2-3 ден по 14-16мм след доказана овулация с фоликуметрия предходния месец, а то всъщност най вероятно са си били нормални фоликули, но бързо растящи...
Това адски ме притеснява ,не съм дори прочела някой да има такива големи фоликули на 1 ден от цикъла и какво следва от това...има ли качествена яйцеклетка въобще?
Реших, че няма да почвам регулона засега - утре следобяд ще отида при д-р Ганева да си задам всички въпроси, които сега ме глождят и да видим нормално ли е това и какво може да означава...
Освен това сега обсъдихме вкъщи, че може да имаме и друга опция - ще попитам дали е подходящо да направим инвитро/икси на естествен цикъл, след като имам спонтанна овулация и по 1-2 фоликула всеки месец. Има много за и против, но ако е възможно може да пробваме пък може да ни е на късмет...Просто мисълта да чакам цял месец отново ме изяжда от вътре, а и дали има гаранция, че няма да тръгнат пак бързо и някой да порасне повече от другите още на 1 вия ден...
Та така засега - утре ще пиша пак вечерта, че мисля към 5 да отида на преглед. Но честно казано ми стана криво, уморила съм се от аномалии, уж поне при мен всичко е ок пък ей ги сега като гъби след дъжд поникнали...
Благодаря за вниманието LiliBell и Linapoli:)