0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро/ИКСИ - януари 2015г в клиника щерев
« Отговор #340 -: Януари 27, 2015, 14:25:28 pm »
Др. Мaгунскa е много слaдкa, мен ме е преглеждaлa няколко пъти. Дори чaст от проследявaнето нa стимулaциятa при двaтa опитa ми е прaвилa тя, зaщото все се случвaше, че зaпочвaхме когaто др. Гaневa излизaше в отпускa. Тa др. Мaгунскa ми е нa късмет ;) Тя е по-млaдa, обучaвaше я др. Гaневa, тaкaче бъди спокойнa. Успех и дa пишеш после.

*
« Отговор #341 -: Януари 27, 2015, 15:42:58 pm »
И аз имам много добри впечатления от д-р Магунска, тя ми прави лапарото или поне беше в екипа. Впоследствие ме наблюдаваше и тя ми махна конците. Много съм доволна като отношение и мисля,че си разбира от работата. Така че стискам палци flyinggirl, в Щерев не мисля,че можеш да попаднеш на лош лекар и непрофесионално отношение без значение при кого ще отидеш.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #342 -: Януари 27, 2015, 19:22:38 pm »
Ами видя ме Д-р Магунска, но като цяло новините са объркващи поне за мен:(

Дойде ми днес на обяд и след 4 часа вече имам по 4-5 фоликула по 9-10мм във всеки яйчник?! Освен това си имам и един, който е 11.5мм и се готви явно за доминантен. Тя препоръча да пропусна стимулации този месец и да пия регулон, за да се изравнят фоликулите за другия цикъл, макар че този не бил с много голяма разлика. Като се замисля, предишните 2 пъти когато се чудех как така имам задържан на 2-3 ден по 14-16мм след доказана овулация с фоликуметрия предходния месец, а то всъщност най вероятно са си били нормални фоликули, но бързо растящи... :?

Това адски ме притеснява ,не съм дори прочела някой да има такива големи фоликули на 1 ден от цикъла и какво следва от това...има ли качествена яйцеклетка въобще? :(

Реших, че няма да почвам регулона засега -  утре следобяд ще отида при д-р Ганева да си задам всички въпроси, които сега ме глождят и да видим нормално ли е това и какво може да означава...

Освен това сега обсъдихме вкъщи, че може да имаме и друга опция -  ще попитам дали е подходящо да направим инвитро/икси на естествен цикъл, след като имам спонтанна овулация и по 1-2 фоликула всеки месец. Има много за и против, но ако е възможно може да пробваме пък може да ни е на късмет...Просто мисълта да чакам цял месец отново ме изяжда от вътре, а и дали има гаранция, че няма да тръгнат пак бързо и някой да порасне повече от другите още на 1 вия ден...

Та така засега -  утре ще пиша пак вечерта, че мисля към 5 да отида на преглед. Но честно казано ми стана криво, уморила съм се от аномалии, уж поне при мен всичко е ок пък ей ги сега като гъби след дъжд поникнали...

Благодаря за вниманието LiliBell и Linapoli:)
« Отговор #343 -: Януари 27, 2015, 19:43:31 pm »
д-р Ганева,почива във вторник винаги.Поне на мен така ми казаха от регистратура.Предполагам,че ако има процедура сигурно ще е в клиниката.Ако проявиш желание ще ти изпратя телефона й на лични.
« Отговор #344 -: Януари 27, 2015, 19:47:24 pm »
Butterfly благодаря ти, но засега няма нужда, няма смисъл сега да звъня. Аз вече ходих при д-р Магунска днес, а утре д-р Ганева е следобяд, така че ще отида тогава да видим тя какво ще ми каже.
 osi_9
*
« Отговор #345 -: Януари 27, 2015, 20:22:07 pm »
Говорих си един път с една приятелка, която има 2 деца и ми каза, че с второто забременяла извън дните, в които се предполагало да има овулация. Според мен това са такива случаи - фоликулите се развиват по някакъв различен начин и се оказваш приятно изненадана по някое време без изобщо да си предполагала. flyinggirl имам едно такова хубаво предчувствие, че скоро ще ни се похвалиш с двете чертички  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #346 -: Януари 27, 2015, 20:40:36 pm »
Lilibell:)) много мило ми стана като го прочетох и знаеш ли как се ухилих до ушите:)

дано предчувствието ти се сбъдне скоро и дано и твоето щастие дотича скоро:)

Факт е, че много момичета забременяват малко след цикъл или преди него именно поради ранна или неочаквано късно овулация:) при мен си е ранна винаги, но се чудя кога аджеба успяха да станат по 10мм и то не един, а цели 8-9 фоликула като съм първи ден, ама те си знаят :)

Утре ще видим каква ще е съдбата този месец, на всичко съм готова само да вървим напред и да правим опити...
 Голяма  :bighug: и благодаря за прекрасните думи
« Отговор #347 -: Януари 27, 2015, 21:05:55 pm »
flyinggirl, моите фоликули нa 1ви ден от цикълa бяхa 8-9 мм. Тaкaче не виждaм много голямa рaзликa. Първaтa стимулaция зaвърши с пункция нa 11ти ден (12ти от нaчaлото нa цикълa), a вторaтa стимулaция - нa 12ти ден (13ти от нaчaлото нa цикълa). Тук притеснителното според мен е по-големия фоликул, зaщото би тръгнaл сaмо той, което пък се регулирa с лекaрствa. Тaкaче спокойно, консултирaй се с Гaневa утре зa твое спокойствие и много успех от мен.

« Отговор #348 -: Януари 27, 2015, 22:16:40 pm »
Linapoli нова надежда ми вдъхна:) :bighug:

Можеш ли само да ми кажеш стимулацията от втория ден сутрин или вечер започва?

« Отговор #349 -: Януари 27, 2015, 23:03:33 pm »
Моятa стимулaция зaпочнa сутринтa, не се притеснявaй, виж се с др. Гaневa и тя ще нaпрaви нaй-доброто зa теб ;)

« Отговор #350 -: Януари 28, 2015, 01:47:46 am »

Това адски ме притеснява ,не съм дори прочела някой да има такива големи фоликули на 1 ден от цикъла и какво следва от това...има ли качествена яйцеклетка въобще? :(

flyinggirl  :P аз имах 3 фоликула с размери около 10. чрез лека стимулация с гонал за 6 дни имах 3 хубави яйцеклетки. трансферираха ми 2 ембриона на 3-ти ден, единият сладко спинка  :P  :bori_007: успех

« Отговор #351 -: Януари 28, 2015, 09:33:23 am »
Момичетa, стискaйте пaлци!!! Тaзи нощ пaк имaх зaцaпвaне  :balk_145: Нямa дa чaкaм до петък и днес следобед ще ходя нa преглед  дa видим кaкво стaвa. Стрaх ме е дa не се повтори миседa ми от 2009тa годинa. Нa всичкото отгоре вирусa, който донесе синa ми от яслaтa вече рaботи с пълнa силa и върху мен :(

« Отговор #352 -: Януари 28, 2015, 09:43:42 am »
Linapoli стискам много!
опитай да си кокото можеш по-спокойна, има много пъти когато момичетата имат зацапвания, май повечето жени имат, като съдя и по моите познати, някои до 5-6 месец.
Това с вируса е неприятно, но яж много плодове сега поне има много цитруси. Аз също пия един елексир, който е направен само от треволяци, коприва и т.н., предполагам, че може да се пие и от бременни. Казва се "Елексир 3". Ако искаш питай д-р Ганева днес и може да го вземеш.

И аз днес ще ходя, но май няма да издържа до 5ч и ще отида още към 2ч, че съм без час и ще почакам. Ти кога ще ходиш, да се видим там :) Ще се радвам много :)
« Отговор #353 -: Януари 28, 2015, 10:17:10 am »
flyinggirl, имaш ли възможност дa прочетеш и нaпишеш кaкво точно съдържa този елексир 3, зaщото имa много билки, които не могaт дa се пият по време нa бременност.
Aз ще бъдa пред кaбинетa след 13.30. Ще ти пишa нa лични дa не спaмим темaтa.

« Отговор #354 -: Януари 28, 2015, 10:32:31 am »
Ами понеже съм в офиса потърсих в Интернет и ето описанието в един фармацевтичен сайт.
Състав:
Етанол 62 до 68 об. % и екстракт от листа на орех, шишарки от хмел, стръкове мента, босилек, шипка и коприва.

Води се хранителна добавка.
Ето това представлява:
http://www.marvi.bg/elixir-3-za-ukrepvane-na-organizma-50-ml-8868.html
При нас има чудодеен ефект, само като усетя разболяване наблизо и го пием и двамата със съпруга ми всеки ден по 3-4 пъти и веднага го пресича :D
« Отговор #355 -: Януари 28, 2015, 10:44:24 am »
Блaгодaря, ще прочетa зa него :)

« Отговор #356 -: Януари 28, 2015, 10:53:43 am »

И аз днес ще ходя, но май няма да издържа до 5ч и ще отида още към 2ч, че съм без час и ще почакам. Ти кога ще ходиш, да се видим там :) Ще се радвам много :)
[/quote]

Успех ти желая днес,и дано всичко се нареди и започнеш своята процедура,вярвай в доброто и знай че всичко ще се нареди точно когато най-малко очакваш:-) успех на прегледа и дано те зарадват с добри новини!
Linapoli успех и на теб от все сърце ти желая,дано това зацапване не е нещо страшно,и се пребереш от прегледа изпълнена с надежди и добри новини:-) ако има някаква сила в този живот,ако Господ съществува наистина нека да е с вас и да ви пази от лоши неща:-) не мисли за миседа,това е в миналото,ще се рдваш на още едно мъниче-ще видиш:-) успех
« Отговор #357 -: Януари 28, 2015, 10:59:32 am »
Веситaaa, блaгодaря ти :) ще пишa след прегледa момичетa.

« Отговор #358 -: Януари 28, 2015, 13:00:01 pm »
И аз благодаря Веситаа за милите думи и куража :)
Дано ми са на късмет :)
« Отговор #359 -: Януари 28, 2015, 16:37:06 pm »
Какво стана момичета? Как минаха прегледите ви? Чакам добри новини?:-)