Може и да е от това че много ми се струпа вече:-) и аз незнам но и очакваната стимулация и това че повече от всичко искам да се получи ми идва в повече вече! Понякога се чувствам мн обнадеждена,а понякога страха ме надвива и ме е страх от това че може и да не стане! А знаете ли момичета понякога си мисля и става мн болно защото има жени които не заслужават да имат деца-работя на място където всеки ден съм свидетел на майки,които са безотговорни,оставят децата си да правят каквото си знаят,държат се по начин който не дава пример на това дете,идват пияни и издокарани,а децата гладни и облечени като бездомни,държат ги на студено и задимено само и само те да си пият кафето и да си пушат цигарите ,а детето мръзне и вдишва всичкия дим:-(,и това ме кара да се чувствам мн зле,защото аз нямам дете а много искам,и мога и ще му дам добър начин на живот,всичко което му е необходимо,и ми е много болно защото Господ дава на едни а на други не,и то на хора които ще се погрижат много по добре за това същество!
Linapoli,как си? Мисля те постоянно кога ще чуеш сърчицето на бебчо:-)