Ами аз вече говорих с него, обаче нали се отказах от този цикъл заради празниците. Нека да мине този месец, все пак три месеца бях на хапчета, рязане на яйчника и т.н. Нека хормоните ми се стабилизират, яйчника ми да си почине, да зарастне раната, да започне да функционира. Мисля,че е добро решение да си дам този месец почивка. Единствено ме притеснява да не се върне гадната ендометриоза. С такова нетърпение чакам да започнат процедурите, искам и аз да се вълнувам дали ембриончето се развива добре, а не дали имам овулация, дали имам кисти, яйцеклетки и подобни глупости.
[/quote]
Да да помня че каза че си говорила с него,но и помня че нещо не беше сигурна,за това питах;-) и в крайна сметка се разбрахте за януари така ли?
ооооо и аз чакам вече с нетърпение,чакам деня в който ще ми дойде до деня в който ще е трансфера,дори и инжекциите чакам с нетърпение:-)) не вярвам за един месец да се върне ендометриозата! Може би месец,два няма да е има,но след третия месец си е Божа работа! То си е за страх,аз също се притеснявам, но се надявам всичко да мине успешно,пък след това да се връща като иска! Аз Нека си имам живо и здраво дете,или деца,пък хич няма да се занимавам с тая неканена киста