0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро момичета :D

Не съм се радвала така на цикъл сигурно от 20-годишна :balk_46:
От днес започнах стимулацията по дълъг протокол, Гонал 2x150, петък преглед. Дано този път сме успяли да ги задържим еднакви, за да растат и зреят заедно моите бързаци :) Стискайте палци :)
:bighug: :balk_602: Успех!!!
Благодаря момичета :D  Много сте мили :bighug:
Веситааа,какво стана с твоя преглед?Казвай,че влизам през минута да те проверявам  8O
И аз съм в очакване  :wink: за резултата на Веситааа.
Linapoli, как мина прегледа? Нали днес беше?
*
Веситаа казвай бързо, стига ни държа в напрежение  :D :bighug:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Момичета :-):-):-) имаме си 2 плодни сака:-):-):-) цял ден съм като замаяна всичко ми е приказно:-):-) в вторник на 24.03 ни викат за сърдечна дейност:-) благодаря ви за стиснатите палци на всички,и за подкрепата :-)
*
Честитоооо аз ти казах, че са двечки! Пожелавам ти най-леката възможна бременност и най-здравите и пухкави бебчета на финала  :balk_46: :balk_47: :balk_46:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Урааа! Това е страхотна новина, Весита :)
Още като започнах да пиша тук от преди няколко месеца имах едно чувство, че това е една страшно късметлийска темичка :)

Веситаааа, това е най-страхотната новина!!!!!
Най-сладките моменти ти желая от тук нататък!
Откакто мина 15ч. днес непрекъснато следя и тръпна за хубави вести от теб!
Браво!
Много се радвам, направо ме връхлетя и мен един ентусиазъм сега като прочетох :D :)
Ай Веситкааа страхотно!Много се радвам за вас!Видя ли,че са двееее  :P   :cheerleader:
Май всички познахме, че са двечки  :D

Честито Веситаа :D.

Желая ти безпроблемна бременност и прекрасен двоен финал:) :bori_004: :bori_007:

Пък айде и ние след теб :)
Веситaaa, честито и от нaс :))))) лекa бременност и слaдки и пухкaви бебоци около термин!
При нaс минa добре ФМ, бебетaтa сa добре, имaт си всичко в нормa зa срокa нa бременносттa, еднaтa плaцентa е нискa и оттaм е зaцaпвaнето. Зaсегa не е опaсно, но дaно се вдигне с нaпредвaне нa бременносттa. И около 70% сигурност сa момче и момиче :))))) след месец 100% сигурност ;)

Линаполи чудесно (като изключим проблема с плацентата)Божке,така го изживявам все едно на мен се случва!Хайде хубаво Веситааа да провлаааачи крак, че и ние да се похвалим скоро  :balk_81:
Linapoli, чудесно! Много се радвам за теб! ;)))
Стискам палци да вдигне плацентага и да не я мислиш повече, и всичко да се развива добре! :))))
Хайде, дано и ние да се наредим до вас с Весита с хубавите новини!!!!
Блaгодaря ви момичетa  :bighug:
С преднaтa бременност бях в отчетнaтa зa септември 2012 и тaм бях първaтa с положителен тест, провлaчих крaк и след мен зaвaляхa сaмо ++++++++ В тaзи темa пaк бях първaтa в стимулaция и успешно постигнaтa бременност. Дaно съм ви нa късмет и всички дa имaте сaмо положителни новини  ;)
Flyinggirl  :bighug:

Благодаря момичета :-):-) но както мина 1-вия преглед сега вече наистина чакам с нетърпение и вълнение и другия преглед,искам по бързо да мине времето и усетим пулса на моите ембриончетата,моля се и се надявам всичко да е наред:-) 
Линаполи това са чудесни новини -момиче и момче,чудесно,дано всичко е наред и с другите неща!
А на всички останали пожелавам успех,скорошно започване на тези които не са започнали,а на тези които са в очакване,пожелавам късмет и вяра, вяра че всичко ще е наред и че всичко ще свърши при всички с очакван финал:-):-):-) тук пред всички искам да кажа че д-р тимева е страхотен професионалист и човек !! Дори и да не се беше получило от 1-вия път пак щях да го твърдя:-):-)
Ох, гушкам те и аз Линаполи :bighug:

Аз се притеснявам доста за утре какво ще видим, че след като и д-р Ганева каза, че съм много специфичен случай с тези бързорастящи фоликули, значи си е така. Та дано този път поне 4-5 тръгнат и вървят заедно от 10-те антрални, които имах. Това е първи етап, който трябва да прескоча успешно, после идва пункцията и т.н:)

Но пък с толкова положителни емоции тук покрай вас се надявам всичко да мине прекрасно :)
« Последна редакция: Март 19, 2015, 10:17:16 am от flyinggirl »
Flyinggirl, стискам палци да се развиват нормално нещата.
При ме фоликулите също вървяха странно. Имах едновременно 4 по 18 мм, 4 по 16мм и другите бяха към14 мм.
Мисля, че затова са инжекциите Цитротид.
От 16 фоликула ми извадиха 12 хубави яйцеклетки.
Всичко ще е наред!
Не се тревожи!  :)

Веситаа, кога е следващия преглед?
Браво, Линаполи за добрите резултати. Поне стана ясна причината за зацапванията.
Flyinggirl успех утре :)
Истина е, че Линаполи ни даде началния тласък и заваляха хубавите новини!
Пожелавам на всички, които още не са видяли положително тестче, в най-скоро време да го направят :)

Веситаа, кога е следващия преглед?
[/quote]

В вторник на 24.03 :-) добре де не е ли рано? В смисъл вчера беше 20- тия ден от трансфера, и след 6 дена ще стане 26-ще се чуе ли нещо ?
« Последна редакция: Март 19, 2015, 11:35:56 am от Веситаа »