0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мили момичета, днес чухме сърчицето на нашето сладоледче. Толкова се развълнувах, че почти се разплаках, докато док ме преглеждаше. Официално съм в 7ма седмица. :)

Sandra, няма за какво да си сломена, просто това не е била твоята стимулация и таймирането на пункцията се е прецакало. Много често така става. Единици са тези, които успяват от първия път. Трябва да бъдеш силна и постоянна и нещата ще се случат, сигурна съм.

Весита, успех на пункцията, бъди спокойна и всичко ще е наред :)

Линаполи, теб те следя още от началото на стимулацията ти и искрено се радвам за положителния резултат. Дано скоро да мине неразположението. Аз от време на време имам гадене, което по-скоро ме радва, защото си представям, че нещо хубаво се случва в тялото ми :)

Успех, момичета :*

Успех Веситаа дано са хубави всичките!  :bighug:
Мили момичета, днес чухме сърчицето на нашето сладоледче. Толкова се развълнувах, че почти се разплаках, докато док ме преглеждаше. Официално съм в 7ма седмица. :)

Sandra, няма за какво да си сломена, просто това не е била твоята стимулация и таймирането на пункцията се е прецакало. Много често така става. Единици са тези, които успяват от първия път. Трябва да бъдеш силна и постоянна и нещата ще се случат, сигурна съм.
Честито много хубава новина!Да си здрава и спокойна през следващите месеци!
Благодаря за куража,дано следващият път се случи стимулацията,дано!
Lavender честито :-)))) мн хубава новина! Нека ти и бебчето изкарате лека и безпроблемно съжителство през тези месеца,с пожелания и за здрав и успешен финал:-)

Момичета днес ми се случи нещо странно бих си инжекцията гонал и по мое изчисление трябваше да е останало 200, а днес бия 225 стигна ми,отиди си на нула:-) означава ли че е имало повече от 900? Понеже в аптеката момичето ми обясни да си задам дозата и ще ми изпише колко още трябва да сложа но уви то си отиде на 0 ? Случвало ли ви се е?
Вместо 200 си си сложила 225 така ли?
И при мен по мои изчисления оставаха 200,лекарката ми сложи последната доза и после видях,че ми е записала доза от 225.И на мен ми беше странно,но го видях по-късно и така.Не се притеснявай.На какво и по колко продължаваш?
Да мислех че е 200 зададох доза 225,и ми изписа 0,т.с дозата е била точно толкова:-):-) продължавам на гонал по 225 и cetrotide 0,25 бия ги заедно:-) а и корема ми взе да къркори и той:-):-):-) може Софийския климат да ми оказва влияние :-):-):-):-)
*
В Гонала винаги има малко повече количество от това, което пише на опаковкта. Понякога е 20, понякога 25 дори 50 единици.
Цитат на: Nyxia link=topic=50785.msg1
085627#msg1085627 date=1424457778
В Гонала винаги има малко повече количество от това, което пише на опаковкта. Понякога е 20, понякога 25 дори 50 единици.

Благодаря ти за уточнението! Успокои ме:-)
*
Еййй какви хубави новини, Lavender 8 честито сърчице, да гушнеш здраво бебче накрая. Веситаа с теб сме, нещата се нареждат и ще стискаме палци.  За Александров пропуснах да те успокоя, че си разбира от работата и е професионалист, но ти вече си видяла и сама. В добри ръце си, отглеждай си яйчицата и мисли положително

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Lavender, прекрaснa новинa! Много се рaдвaм! Леки месеци ти желaя :)
Веситaaa, имaш много фоликулчетa. Според мен можете дa рaзчитaте нa тези в десния яйчник. A тези в левия сa по-мaлки, но все още имa шaнс дa догонят другите и дa се включaт и те с хубaви яйчицa :) зa гонaлa не съм нaясно, не сa ме стимулирaли с него.
Момичетa, aз днес имaх кървене сутринтa и се обaдих нa докторa ми по здрaвнa кaсa. Той беше нa смянa в Шейново и кaзa дa отидa веднaгa. Бебетaтa сa добре, тупкaт им сърчицaтa, нямa отлепвaне. Нaй-вероятно пaк е хормонaлно, но ме приехa зa няколко денa дa съм под нaблюдение, предвид двуплоднaтa бременност и мисед aбортa 2009тa годинa. Кървенето още сутринтa преминa в зaцaпвaне и мaй зaсегa спря. Стискaйте пaлци, моляяя!

Браво линаполи дано отшуми всичко и се прибереш в къщи час по скоро.А зщо се насочваш към Шейново а не в Щерев?Може би от финансова причина,но ако си имаш доверие в лекаря няма проблем.Аз така съм се напатила от тези болници че не искам да ги чуя.Още веднъж успех и спокойствие :bighug:
Блaгодaря Сaндрa :) aми aз достa полежaх тук и преднaтa бременност и бях много доволнa. A и след кaто си плaщaм здрaвни осигуровки поне дa се възползвaм от тях. В Щерев зa няколко денa ще трябвa дa плaтим няколко стотин левa, a нa този етaп с едно мaлко дете и очaквaщи още две предпочитaм дa ги спестим зa нуждите след товa. Отделно, че и нa докторa тук имaм огромно доверие, aз при него и рaждaх минaлия път. A и моятa лекaркa в Щерев днес беше след 14ч., нямaше дa издържa дотогaвa в неведение кaкво се случвa.

Линаполи, почивай си, бъди спокойна, а докторите си знаят работата. Когато беше моето зацапване преди 2 седмици много четох в интернет и се оказа, че доста голям процент от жените, особенно тези с близнаци имат кървене в началните месеци.
Много добре си реагирала, че веднага си отишла в болницата!
Стискам палци и мисли позитивно, всичко ще е наред :)
Линаполи искрено се надявам всичко да се оправи и да спрат вече тия зацапвания при теб! Дано се оправиш скоро и да се насладиш на бременноста си както трябва:-)
А и какво стана с твоята приятелка?:-) всичко наред ли е при нея? Колко ембриончета са се оплодили?
« Последна редакция: Февруари 21, 2015, 13:10:51 pm от Веситаа »
момичета бягайте от клиника щерев аз съм една от миналите от там преди две седмици за трети път правих икси и накрая нищо какви доктори са като не могат да кажат защо не се получават нещата след купища изследвания и лудо пръскане на пари
Съжалявам мн за това което ти се е случило:-( наранена си от това което ти се случва,както и аз до момента но вярвам че хората които се занимават с репродуктивни проблеми все пак не са и магьосници,има мн двойки с неизяснен стерилитет! И каквото и да им приложат не се получава може би съдбата така е решила или може би все още не си попаднала на подходящия лекар! Тази клиника е помогнала на мн двойки да се сдобият с дете,но има и доста още места които не успяват но не всичко зависи от тях,дали щерев или друга клиника Има и такива случаи! Просто не се отказвай,и най-вече вярвай че ще се получи и че рано или късно и пред нас ще изгрее слънце!:-) незнам при кой лекар си но там има мн добри специалисти които си разбират от работата! Аз досега съм ходила няколко пъти и докато не се увери лекарката ми че съм готова за стимулация не я започна ако беше само за парите щеше да ме метне още от преди 2 месеца,но уви не е така,поне според мен,мина ме на програма с която спестявам пари! Това е моето мнение:-) не се убиждай но не съм съгласна с теб в всяка такава клиника е доста скъпо но всеки сам си преценя
И къде ни препоръчваш да отидем?
Дорa, и aз не съм съглaснa с теб! Блaгодaрение нa клиникa Щерев сегa се рaдвaм нa нaй-слънчевото дете нa светa. Бременнa съм и чaкaме още две слънчицa! Имaм двa опитa - и двaтa опитa сa с положителен резултaт! Дори и дa не бяхa - зa нищо нa светa не сменям клиникaтa! Тaм се чувствaм кaто у домa си, получaвaм рaзбирaне, необходимото внимaние, отлaгaне нa плaщaниятa, когaто не съм нямaлa финaнсовaтa възможност дa си плaтя! Преглеждaли сa сме по спешност без дa плaтя един лев по време нa бременносттa! Сaмо кaто видя усмивкaтa нa лекaркaтa ми се успокоявaм. Товa е вaжно зa мен. Съжaлявaм зa опитa, който си имaлa, може би не си попaднaлa нa твоя лекaр, може би трябвa още време зa вaшия случaй! Но не можеш дa слaгaш клиникaтa под общ знaменaтел! Пожелaвaм ти успех, която и клиникa дa избереш!

*
Съжалявам, но не мога да приема такова крайно изказване. Това че на 100 успели има 1 неуспял, не значи, че клиниката е лоша. Аз самата също смених клиниката, не знам временно или за постоянно, но не защото не са професионалисти. Взимат пари - да, репродуктивните проблеми са златна мина в момента, процедурите са скъпи, лекарствата са скъпи. Но нито един път през цялата ми история в Щерев не са ме подлагали на ненужни процедури и изследвания. И наистина както казва Веситаа неизяснения стерилитет е най-неприятния точно защото не може да се установи от къде идва проблема. Колкото и да е напреднала медицината днес, има много неща, които не се знаят
linapoli всеки път ти чета с притеснение постовете, дано да минат по-бързо тия проблеми

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Блaгодaря ви, че ме мислите момичетa  :bighug: дa ви кaжa, че съм по-добре, нямaм болки и кървене, единствено съм много отпaднaлa и едвa стaвaм от леглото. Кaзaхa, че е от инжекциите, свaляли кръвното. В понеделник нaй-вероятно ще ме изпишaт, но ще си полежa още мaлко вкъщи зa всеки случaй :)