0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мисля че ти слагат лекарство - прегнил май се казваше и определено време след нея трябва да си на пункция защото яйцеклетките узряват.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Сaндрa, имaш много силни прегръдки от мен  :bighug: При първaтa ми пункция имaше две дегенерaтивни яйцеклетки и три добри. Може би сме били нa прaгa дa изпуснем всичките. Товa все пaк се прaви нa сляпо, може би тaймирaнето нa овулaциятa следвaщия път ще е по другa схемa или с друго лекaрство при теб. Обсъди товa с лекaря си.
Не ти ли предложихa дa си плaтите стимулaциятa и пункциятa дотук, зa дa не губите опитa по фондa? Товa е вaриaнт, който предложихa нa моя приятелкa, когaто зa мaлко дa не се стигне до пункция.

*
sandra_dp цените на ЕЦ в щерев мисля че са едната 1695, а другата 1995 лв в зависимост дали е инвитро или икси. Включват ембриолепило. Обаче ако се канселира трансфера, плащаш само пункцията. Идеята на linapoli ми се струва много добра, ако имаш парички по-добре да си платиш защото в този случай ще платиш само лекарствата и пункцията и ще можеш веднага да се подготвиш за следващ опит,вместо да чакаш. Ти си знаеш възможностите, но аз лично така бих направила.

И аз съм чувала че ако започнеш още следващия месец тъй като си била стимулирана шансовете ти се увеличават мн повече от първия път:-) но ти си знаеш най добре,но не отлагай за мн дълго! Момичета днес ми е първия преглед след 3 инжекции гонал,пуснах хормони и се започна Великото чакане:-) дано всичко е наред
*
Веситаа как са фоликулчетата, нарастват ли? Колко големи са станали? Айде дано имаш късмет с повечко качествени яйчица  :crossfingers:

Да туко що влизам,голямо чакане си беше днес:-))) имам фоликули по 13,няколко по 12,и по 10мм,това само в десния яйчник,в левия имам 2 по 9 мм,изследванията били мн хубави каза,и довечера в 6 една инжекциика ще ходя да ми слагат,утре преглед при Александров че тя ще отсъства, и най вероятно сряда или четвъртък пункция:-)
А само да попитам може ли някой да ми каже нещо за д-р Александров,притеснявам се като ме препращат при друг лекар?:-(
И още нещо в деня на пункцията съпругът ми трябва да е там нали в него ден ще даде материал?
« Последна редакция: Февруари 19, 2015, 13:33:17 pm от Веситаа »
Да туко що влизам,голямо чакане си беше днес:-))) имам фоликули по 13,няколко по 12,и по 10мм,това само в десния яйчник,в левия имам 2 по 9 мм,изследванията били мн хубави каза,и довечера в 6 една инжекциика ще ходя да ми слагат,утре преглед при Александров че тя ще отсъства, и най вероятно сряда или четвъртък пункция:-)
А само да попитам може ли някой да ми каже нещо за д-р Александров,притеснявам се като ме препращат при друг лекар?:-(
И още нещо в деня на пункцията съпругът ми трябва да е там нали в него ден ще даде материал?

:) веситаа, не се притеснявай
д-р александров е с достатъчно опит, препраща се пациент, който е в процедура ако лекарят му е възпрепядстван
да, след като се извърши пункцията ще повикат другарчето ти да даде неговия материал  :)

А до какви размери трябва да стигнат фоликулите?
Около 20мм сa фоликулите нa пункция. Половинкaтa ти дaвa мaтериaл в деня нa пункциятa. ММ дaде половин чaс преди дa ме вкaрaт в мaнипулaционнaтa. Кaто се събудих и дпйдохa дa ми кaжaт колко яйцеклетки сa пунктирaли ми кaзaхa и покaзaтелите нa мaтериaлa от ММ.
Брaво, добре вървят нещaтa при теб, Веситaaa :)
Момичетa, в понеделник беше пункциятa нa моя приятелкa в Щерев, която не е член нa форумa. Извaдихa 9 яйцеклетки, оплодихa се ИКСИ 7. Утре ще е трaнсферa. Стискaйте пaлци, моля ви! Товa им е трети трaнсфер, дaно успеят този път.

Офф мн ме страх май от тая пункция:-( ако нещо се обърка,или не изкарат хубави яйцеклетки,ще се побъркам вече,а толкова ср надявам всичко да е Ок
Момичета благодаря ви искрено за съпричастността ви към моя случай!
Но ми е все още едно такова...празно и тежко....
На този етап не мога да си доплатя това  са малко над 2000 лева,с които в момента не разполагам.Ровя из форуми,за да търся причината,но все си мисля,че е объркана инжекцията за О,че е изпусната О......притеснявам се аз наред ли съм си,но док каза,че си имам яйчников резерв,ама няма какво да направя.Лекарката ми каза,че следващият път ще ме подложи на по-силна стимулация,това й бяха думите,то и не помня някои неща не бях на себе си.Подготви ми документите за фонда веднага и ми каза,че може да пробваме на ЕЦ че не е толкова скъп,нали всичко опира до пустите му пари. Днес си подадох документите и отново ще чакам до следващият опит.....
Весита пункцията не е нищо особено,заспиваш блаженно,после няма нито болка,нито дискомфорт,това да не те притеснява изобщо!!!!Бъди спокойна и прави хубави Я .
Благодаря момичета още веднъж!
Как мислите да пробвам ли на ЕЦ с поликистозни Я съм и нямам спонтанна О,а док ми предложи ,може би трябва да говоря с нея...
*
Аз пък много се чудя - не трябва ли първо да се види какво е пунктирано, хубави ли са Я и тогава мъжа да дава материала? И кога се разбират резултатите от пункцията - веднага или се чака мнението на ембриолозите?

Сандра аз не се притеснявам от самата процедура,страх ме е какво ще ми кажат като се събудя какво са изкарали? Това ме тревожи:-) на вас досега случвало ли ви се е да ви препращат при друг лекар,мисълта ми е след като мине прегледа той ще се чуе с тимева и тогава ще ми напише рецепта,така ли? Или ще действа на своя глава?
Ами и аз това се учудух викна ли мъжа ми преди да ме приспят и той дал,и днес се чудя какво ще го правят този материал....Може би ще звънна утре до клиниката да питам или няма смисъл.Някъде до час след пункцията дойде ембриоложлата и ми съобщи какво е извадено.
Даааа Веситаааа това е най-кошмарният момент   :?
*
Според мен материал в такъв случай се унищожава.
*
След като те приспят викат мъжа ти да даде материала.
Те нали после почват да го обработват и след обработката правят Инвитро или ИКСИ.
Ето ме и мен,прегледа днес мина бих казала добре след всичките ми притеснения че ще съм при Александров,държа се доста Сериозно,увеличиха ми дозата на гонал на 225 и заедно с cetrotide  довечера ще бия,имам си фоликули на десния яйчник по 13,5-12,5-11,5 а на левия  2 по 9,5, ! В неделя пак хормони и още изследвания:-) според вас добри ли са размерите ми на този етап? Той каза че всичко е наред ама нали съм Тома неверни:-)))
*
Ето ме и мен,прегледа днес мина бих казала добре след всичките ми притеснения че ще съм при Александров,държа се доста Сериозно,увеличиха ми дозата на гонал на 225 и заедно с cetrotide  довечера ще бия,имам си фоликули на десния яйчник по 13,5-12,5-11,5 а на левия  2 по 9,5, ! В неделя пак хормони и още изследвания:-) според вас добри ли са размерите ми на този етап? Той каза че всичко е наред ама нали съм Тома неверни:-)))
А общо колко фоликула имаш ?-като бройка 5 ли са ?
На десния са около 10 на левия 2
*
На десния са около 10 на левия 2
Добре е  :wink: