0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Дано късмета е с нас,и всички започващи и приключили процедури завършат с положителни емоции:-) Сандра дано утре всичко мине добре и следващите дни получиш добри новини:-) дано си пребереш повечко ембриончета:-) утре в колко ти е пункцията?:-) лилибел желая ти от сърце този месец да е твоя:-)  flyinggir успех и на теб!
Забравих да питам дали мога да пия малко кафе преди изследванията? И може ли да си ям и пия всичко по време на стимулациите или трябва да се ограничавам от някои неща?
Веситаа,както бях питала и аз-ако изследваш пролактин кафе не пий.Аз ходих на гладно винаги,после си сядах в кафенцето и хапвах и пийвах и ходих да ми слагат инжекциите.С храни не съм се ограничавала,само алкохол не съм консумирала-е,с малки изключения на Св.Валентин чаша бира  :oops: Успех и хубави стойности на хормоните ти желая.

Благодаря ви момичета,че мислите за мен и ми пишете и на лични  :bighug: утре по обяд ще ми вадят яйчица :)Сега след малко си взимам лексотанчето дето ми го изписа анестезиолога и се надявам да се наспя хубаво и спокойно.
*
Забравих да питам дали мога да пия малко кафе преди изследванията? И може ли да си ям и пия всичко по време на стимулациите или трябва да се ограничавам от някои неща?

Аз се лишавах от всичко спрях цигари кафета алкохол.
Резултати нямаше сега съм  решила поне кафенцето ще си го оставя :coffee:
Ще правя изследвания на LH,EStradiol,Progesterone,на гладно и жадно ли се правят? Поне малко кафе може ли да пия сутрента преди да ида,или не трябва, че ще съм като гръмната ако не се разсъня малко,нестига чр в чужд град ми и...:-)))):-))))
*
Весита, мен във Щерев за същите изследвания ме искаха гладна и жадна, в това число и без кафе  :) . Само си пих Л-тироксина сутринта, но него за каквито и да е изследвания (с изключение на ТСХ) ми казват, че е по-добре да си го пия. Ще се справиш. Успех!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
LH, Estradiol, Progesteron  не е нужно да са на гладно и жадно или пък точно сутрин след сън
Според мен и кафе не пий,аз също без кафе сутрин съм много зле,но щом се налага ще издържиш.Съветвам те да си по-рано в клиниката преди 8 за да си една от първите,после става лудница.Хормони е добре да се пуснат сутрин най-късно до 9 часа.
*
Според мен и кафе не пий

а защо си създавате сами правила?
има изискване при даване на кръв за TSH и Prolactin

*
Sandra Успех на пункцията.
Дано да извадят хубави яйчица  osi_9
Кaфе не се пие сaмо при изследвaне нa ТСХ и пролaктин. Можеш дa зaкусиш и дa пиеш кaфе спокойно. Когaто дaвaш кръв обaче зa ПКК зa пункциятa трябвa нa глaдно и жaдно, но докторa ти ще те предупреди.
Сaндрa, кaк си? Кaк минa пункциятa?

Линаполи как си ти? Ходила ли си скоро на преглед? Нормално е да ти се гади и да не ти е добре все пак чакаш близначета:-) дано всичко отмине скоро и да започнеш да се наслаждаваш на бременността си:-)
Момичета мина пункцията.Сломена съм от 3 яйцеклетки и трите дегеративни  :balk_145: За мен всичко приключи.Имал  ли е някой като моя случай?
sandra_dp мила, много съжалявам, че така се развиха нещата :(. Но не унивай и не потъвай във фатални мисли. Прегръщам те и кураж! Може би просто не е било писано да е този месец. Зная, че е тежко, поплачи си и вдигни глава, борбата продължава. Другият път всичко ще бъде наред!

Аз нямам никакъв опит в това отношение, мога само да гадая за причини, но това не помага и не е правилно:( Единствено от това, което съм прочела ми идва мисълта, че може да е от стимулацията. Знаеш, че тя е много важна, както и таймирането, всеки организъм реагира различно и може би просто това не са твоите лекарства.

Ти попита ли ембриолозите и твоя лекар какво означава точно дегенеративни, какво би могло да ги направи такива, как да се прескочи това при следващ опит, т.н.? Това са важни въпроси и те би трябвало да ти отговорят надлежно.
*
LH, Estradiol, Progesteron  не е нужно да са на гладно и жадно или пък точно сутрин след сън

а защо си създавате сами правила?
има изискване при даване на кръв за TSH и Prolactin

Извинявам се за по-горния си пост, ако съм подвела някой. Тара е права. Аз се пообърках нещо, защото на мен и Пролактин ми изследваха тогава, освен останалите хормони и то беше една процедура... Прекарах 3 часа в стационара  :D

Сандра, миличка, съжалявам за преживяното. Горе главата! Следващия път ще се получи
 :bighug:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
Момичета мина пункцията.Сломена съм от 3 яйцеклетки и трите дегеративни  :balk_145: За мен всичко приключи.Имал  ли е някой като моя случай?
Съжалявам мила  :balk_144:
*
sandra_dp много съжалявам, че така се е получило при теб  :balk_144: Случва се, никой лекар не е застрахован срещу неуспехи според мен. Това е толкова тънка материя, че понякога и най-малката промяна може да окаже влияние. Очакването и надеждата бяха големи и затова болката е голяма. Сигурна съм, че много малко ти трябва, за да успееш. В крайна сметка нямаш някакъв фатален проблем, всичко е въпрос на стимулация и да намерите правилните лекарства. На мен този термин "дегеративни" ми прилича като да са презрели, може да не са таймирали правилно пункцията. Ти преди пункцията пуска ли изследвания, може ли да споделиш резултатите? Може там да се крие проблема. Кураж миличка и ще ти стискам палци и в следващите опити. Вярвам, че успеха ти е близо  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 18, 2015, 21:04:33 pm от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Благодаря ви за съчувствието!Изживях голям шок първо от резултата,после от страха от следващ опит и също и отново дългото чакане от фонда отново......Лекарката ми също беше много учудена и разочарована.Хормоните на 14.02.ми бяха LH 2,17 E2 1503 Progesteron 1.1На 16 ти преглед на обяд и имах таймирана инжекция за 23:30 същата вечер.Три фоликула очаквахме.Това,което успях да прочета днес и аз се съмнявам за  грешно таймирана овулация.
*
А лекарката какво каза, как си обяснява нещата? Няма ли някаква идея за следващата стимулация как да продължите?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Извинявам се за въпроса но каква е тази таймирана инжекция? Не съм наясно,наистина? И това с таймирана овулация?