0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честитоооо много хубава новина! Бравоооо:-) бъди по спокойна вече
Момичета мислите ли че след спонтанен аборт, 2 лапароскопии,2пъти оперирана ендометриоза с сраствания към червата,таза и т.н,дали ще успея ? Дали ще забременея? Дали ще имам живо и здраво бебе? Тези въпроси понякога ме побъркват? Всички които знаят за моето стартиране на процедури се надяват и вярват че ще успеем,дали ще успея най-накрая?  Писна ми все да чакам,от 4 г все чакам нещо:-( :-( много искам да успея много
Какъв е шанса да успея от 1-ви път с ендометриоза?
« Последна редакция: Февруари 08, 2015, 20:34:38 pm от Веситаа »
Весита, мила!
Имам приятелка, която след 8 години борба (неизяснен стерилитет), направиха и лапароскопия, въпреки че на ЦС показваше пълна проходимост на тръбите и и откриха ендометриоза с много сериозни сраствания. Успя от първото инвитро и вече има син на година и нещо.

Бъди силна и търпелива, всичко идва навреме, за този който умее да чака!

С теб сме, изпращам ти положителна енергия и вярвам, че това ще е твоя опит :)

Момичета,
Аз както се очакваше не издържах и днес пуснах пак кръвен b-HCG  1652. Вече мисля да се успокоя и да си чакам прегледа :)
Стискам палци и се вълнувам с всички ви и вярвам, че това ще се превърне в една от най-позитивните темички :)
Страхотен резултат!Лека и безпроблемна бременност :wink:             
Веситааа,ще успееш и още как!Достатъчно си се намъчила,време е за щастливия финал!Успех мила! :bighug:
« Последна редакция: Февруари 08, 2015, 21:58:42 pm от sandra_dp »
*
Веситаа надежда винаги има, не изпадай в мрачни настроения. Все пак ние дори още не сме опитали, как да разберем дали ще стане или не? Дай първо да започнем, после ще видим как се развиват нещата. Не забравяй,че притесненията тепърва започват. Дори да забременеем, след това следват още години и години притеснения. Пази си нервите и мисли положително.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Благодаря момичета :-) мн сте мили
*
Здравейте дами
Записвам се при вас защото ми предстои 4 опит инвитро в Щерев.
За разлика от другите ми опити този ще е във МЦРЗ Д-р Щерев Русе при д-р Кунев.
Поне ще си спестя някой лев от транспорт и най-важното притеснението от пътуването до София.
Опита ще го направим март месец.

Успех на всички  osi_9
Успех и да ти е последен!
*
Успех и да ти е последен!
Дано  :book:
Lavender, прекрaсен резултaт! Успокой вече душичкaтa и се нaслaждaвaй нa бременносттa си :)
Веситa, ще успееш милa! Сигурнa съм в товa!
Kikair, добре дошлa при нaс. Пожелaвaм ви товa дa е вaшия опит :)

Момичетa, днес бях нa преглед. Видяхме две ембриончетa с двa сърдечни пулсa. Всичко е нaред, a ние с тaткото сме още в лек шок кaк ще се спрaвим. Дaно бaткото е все тaкa послушен, дa ни е жив и здрaв :)

Linapoli ама и тук голямо честито:) Безкрайно много се радвам за теб и ти желая много спокойна бременност и максимално износване на бебоците (като знам от какво се страхуваш:))), а след това прекрасни мигове всички заедно :)

sandra_dp как върви при теб, изследванията добре ли са, а фоликулчета вече броихте ли?

добре дошли на всички нови момичета и много късмет, за да сбъднем съкровените си мечти за бебче съвсем скоро :)
linapoli честити близначета!Да ти е леко и прекрасно  през оставящите месеци,прегръдки от мен!При мен нещо не върви.....Днес  на трети ден след два приема на Гонал естрадиола ми е доста нисък едва 200 и нещо :(.Вярно че и малко рано го изследваме(аз можах днес да ида до клиниката утре ми бе невъзможно) каза лекарката,но пак е нисичък..Иначе фоликули има по шест седем в яйчник средно по 8-10 мм.Продължавам с гонала,в сряда пак хормони и ще реши какво да правим-дали да прекратим опита или да продължим.Сподели ми за своя пациентка също тръгнала с нисък Е2,лекарката  не искала да стигат до пункцияя,но момичето настояло и тя се осъществила на 18 ден все пак и сега е бременна...Да видим и аз до къде ще я докарам...
*
linapoli много се радвам за вас  :bighug: пожелавам ти всичко да е наред през оставащите месеци и да гушнеш две прекрасни здрави бебчета.
Момичета да ви питам нещо - при прегледите обръщали ли сте внимание какви са ви размерите на яйчниците? Ако сте се заслушали какво казват лекарите разбира се
« Последна редакция: Февруари 09, 2015, 22:09:03 pm от lilibell »

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Аз съм със СПКЯ и моите яйчници при стимулация стават огромни :D
*
Аз съм със СПКЯ и моите яйчници при стимулация стават огромни :D
И при мен е така  osi_14 по време на стимулацията увеличават размера си.
Linapoli, голямо щастие! Три дечица-толкова хубаво, винаги съм мечтала за това :)
Успех на новите момичета! Бъдете силни и упорити :*
Блaгодaря ви момичетa :) пожелaвaм ви положителни резултaти нa всички!

Lavender, нaистинa е рaно. Ще го тествaте пaк и съм сигурнa, че ще се покaчи добре. Инaче добрa бройкa фоликули имaш.

Не съм чувaлa рaзмери нa яйчниците, освен че кaзвaт, че сa много уголемени.

Линаполи чудесни новини:-)) честито и от мен:-))) много хубаво,дано всичко е наред и изкараш една лека и безпроблемна бременност:)))) още 2 дечица какво по хубаво от това? Усещаш ли нещо вече? Как се чувстваш?
Сандра не губи надежда,понякога от притеснения,тялото на човек реагира по различен начин,успокой се и вярвай че всичко ще се оправи и че на следващия преглед ще получиш добри новини,само не се отказвай:-)
Лилибел а ти до къде стигна?
sandra_dp и аз мисля, че е твърде рано за притеснения за Е2, той се покачва с броя на фоликулите и с растежа им. Нали все пак го гледат за предваритлена оценка на качество на яйцеклетките, а те стават все по добри с напредване на развитието си. Ще се покачи, ще видиш.

lilibell на мен в Щерев само в началото мисля веднъж казаха големината им, но не запомних понеже били нормални. Но вкъщи имам една ехографска снимка от преди 3 -4 години, преди Щерев, където пише всеки един колко см е. Тогава помня, че рових да чета по нета каква е нормалната големина и намерих доста информация, която ме успокои :).

Виж тук има интересни неща:
http://www.sustz.com/Proceeding09/Papers/Medical%20Biology%20Studies/S_NAYDENOVA.pdf

и не се тревожи излишно! :bighug:
Дано  да се справя,благодаря за подкрепата  :bighug: