Blue_sky, Весита, благодаря за успокоението. Тази нощ и днес за сега нямам зацапване. Приемам утрогестана през устата, спряха ми за няколко дни аспирин протекта и отново пия но-шпа (бях го спряла след 7 мия ден след трансфера).
Малко се замислям да ходя за нов кръвен в това движение и задръствания, тъй като трябва аз да карам, а и в нашата болница не работи системата за он-лайн проверка на резултатите и трябва да стоя там около 2 часа да чакам резултата на неудобните пейки
Снощи от спешния телефон докторката започна да ми обяснява, че това да пускаш кръвни тестове през два дена било лудост, веднъж като се удвоява добре било достатъчно, независимо, че моите стойности още в началото започнаха много ниски нямало значение. Каза да си почивам, да си пия лекарствата и с две думи "да не се занимавам с глупости".
Много е лесно отстрани, ще пробвам да съм по-разумна, но все пак уикенда, ако всичко върви така ще отида на кръвен.
Момичета, извинявайте, че разводнявам темата с моите размисли, но много исках да споделя с вас