0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hope111 здравей :-) аз също съм при д-р тимева! Нея ми е препоръчаха наши приятели,които след много лутане стигнаха до нея и тя ги дари с едни сладури:-))-близначета! Както ти каза линаполи телефона е в сайта,званиш на регистратурата и записваш,но на мен честно казано часът ми беше за след месец,голямо чакане си беше,даже може и онлайн да си запазиш,там ти показват и датите които са свободни за съответния лекар:-) моето лично мнение че моята лекарка е мн добра,и че си разбира доста ит работата:-) за други за които имам добро впечатление е д-р Савова ! По време на операцията ми бях с др момиче,нейна лекарка беше тя,имахме въпроси и ги зададохме на д-р Савова макар че не бяхме нейни пациенти се отнесе доста любезно с нас:-) ама като цяло който и да избереш няма да сгрешиш,важното е ти да си спокойна и да вярваш на лекаря си:-) успех
Lavender 8 стискам силно палци и с цялото си сърце ти желая чудесен резултат днес. Според мен дори този си е супер и вероятно сега ще се засили:)
Вали 85 и на теб стиснати палци днес за хубав резултат! :)

здравей Hope111: аз подкрепям всички мнения надолу. Аз също съм при д-р Ганева като Линаполи и съм безкрайно доволна, макар и без положителен тест още, но ние тепърва започваме тежките процедури. Избрах си я от сайта по снимка и биография, а като я видях първия път, химията потвърди, че това е моята лекарката:) Всички лекари са добри специалисти по репродуктивни проблеми, така че може да се чувстваш в сигурни ръце. Аз лично часове си записвам директно през сайта вече, че е по удобно.

Да споделя и аз докъде го докарах: точно се връщам от преглед и изследвания преди пункция.
Дом. фоликул днес 18.8мм изглеждал чудесно, мат.лигавица 10.6мм, LH 8.87, Е2 1227 (което в другите мерни единици д-р Ганева каза, че е 300 и нещо си) били много добри, така че сряда в 11.00ч. пункция. Ще правим ICSI на естествен цикъл, но макар и с малък шанс заради едничкия само фоликул, вълнението е голямо, а надеждата огромна :). Както обичам да казвам, никога не се знае къде се крие късмета,та дано това е нашето късметче :)
« Последна редакция: Февруари 02, 2015, 12:53:39 pm от flyinggirl »
Хейййй момичета няма ли да се похвалите днес с добри резултати? Sandra  ти как си? Дойде ли ти?
И аз надничам цял ден за новини,ама още няма.Чакам го до петък Веситаа.
Хайдеееее че и нашето време наближава:-))) търпение не ми остана вече:-)
   Благодаря на всички за съветите! Разгледах подробно сайта и както вие ме съветвате май се насочвам към д-р Тимева. Стискайте ми палци проблемите ми да не се окажат много сериозни :)
   Благодаря на всички за съветите! Разгледах подробно сайта и както вие ме съветвате май се насочвам към д-р Тимева. Стискайте ми палци проблемите ми да не се окажат много сериозни :)
Успех от тук нататък и щастлив финал!
Момичета, бързам да пиша,
току-що си получих резултата b HCG 142,81. (15 ден след трансфера, на 12тия ден беше 46).
Казаха ми направо след около 10 дни преглед и няма нужда да пускам още кръвни тестове.
Супер щастлива съм, но ми е свито в същото време сърчицето :*
Благодаря ви за подкрепата, страхотни сте :)
току-що си получих резултата b HCG 142,81. (15 ден след трансфера, на 12тия ден беше 46).
Казаха ми направо след около 10 дни преглед и няма нужда да пускам още кръвни тестове.
Супер щастлива съм, но ми е свито в същото време сърчицето :*
Благодаря ви за подкрепата, страхотни сте :)

Чудесно се покaчвa :) Честито! Лекa бременност до термин и здрaво бебе нa финaлa! Отпусни душичкaтa и се нaслaждaвaй нa бременносттa си :)

току-що си получих резултата b HCG 142,81.
Честитооо,мисли за хубавите неща,които предстоят и всичко ще е наред! :bighug:
linapoli как си,преборихте ли вируса?
« Последна редакция: Февруари 03, 2015, 11:18:15 am от sandra_dp »
*
Lavender 8, чудесно ЧХГ, удвоява се много добре :),
желая ти лека и спокойна бременност!  :)

Успех на всички момичета в процедура!  :)

Ах, колко хубавко Lavender :D

Много , много се радвам за теб, чудесно върви ЧХГ-то, виж всички ти казахме, че ще се изстреля нагоре:)
Почивай си и се зареди с много положителни мисли, защото най-хубавото предстои.
 :bighug:
Еххх, просълзих се като ви чета! Страхотни сте!
Благодаря
Lavender 8 поздрави и от мен:-)) много хубави новини! Лека и безпроблемна бременност и с пожелания за живо и здраво бебче:-)))) вече е време да се пооспокоиш и да се радваш на бременността си,нали знаеш че бебетата усещаш емоциите на майкитв си,така че бъди спокойна вече:-)
Обаче тази щеревска темичка се напълни с мн добри и положителни резултати,дано и на мен и на останалите които им предстоят процедури имаме такъв успех:-) нека Господ е с всички нас и ни пази !
« Последна редакция: Февруари 03, 2015, 14:41:18 pm от Веситаа »
Здравейте момичета това е резултата                                     
Хормони
Име на теста(изследване)       Резултат      Единици   Референтна стойност   Метод
бета ЧХГ                       218.8                   U/l                  0 - 1            ECLIA                                                                          

Честито, Вали!
Резултатът ти е повече от страхотен!
Еххх, че позитивна темичка се заформи :)

Страхотен резултат Вали85:)

Спокойна бременност и прекрасен бебешки финал ти желая от сърце :D

Наистина толкова е положителна темичката ни:)Дано и ние всички ви последваме максимално бързо:)
 :bighug: благодаря за куража който ми дадохте аз незнаех какво да мисля,забравих да спомена че теста е на 10 ден след трансфера,докторката ми е отпуска 1 седмица и аз се побърквам от мисли МАЙ СЪМ БРЕМЕННА успех и си повличам краката
Еха, какви хубави резултати има тук  :bighug:
Бравооо вали! Страхотен резултат;-))) аз Какво ви казах,темата ние прекраснааааа мн бебета,мн положителни емоции:-) честито на всички успели до момента! Момичета пазете се вече,задачата е почти изпълнена,успешен финал на всичкии