lilibell, мисля, че вече сме си писали, но нека пак да ти кажа. Аз също съм с ИЯР (стойностите ми са трагични) и също времето ме притиска, но подкрепям съвета на
Веситаа - дай шанс на нещата да се случат
и по естествен път; не се вглъбявай в идеята, че едва ли не всичко е решено. А и това е само в твой плюс, докато подготвяш и действаш по процедурите. Моята лекарка (д-р Юнакова) все още смята и е убедена, че дори в моето положение, природата си знае работата. При мен е малко по-сложно, защото имам и ЛУФ, но с малко помощ, вярвам, всичко ще си дойде на мястото. Ние също обмисляме към какво да се насочим и какво би било най-подходящо, но дотогава с прекрасния мъж до себе си даваме всичко от себе си, за да успеем.
mecinka също е пример, че понякога точно това, което отричаш, се оказва най-правилното решение. Друго, което ми е направило впечатление от безкрайното ровене и четене е, че дори д-р Владимиров (виртуозът на ИЯР) прави всичко със стимулация (и то никак безобидна) и доста често успява. Така че, момиче, повярвай. Не се разпилявай, не се вглъбявай - вярвай. А за парите, ти си знаеш, но едва ли едно такова щастие може да се измерва в цифри. Успех ти желая, каквото и решение да вземеш.
Весело посрещане на празниците, момичета! За пожеланието ... всички си знаете.