Здравейте и от мен!
На 18.12.2014 ще си получа така чаканата заповед за 1 опит ин- витро.От 4 години и половина се борим за второ детенце.След една спонтанна и безпроблемна беременност,7 години по-късно също забременях спонтанно,но за кратко-в 6-та седмица загубих бебето.Така ме объркаха лекарите...3 дни кървях и посещавах всекидневно болницата и ме преглеждаха различни доктори с различно мнение(става въпрос за държавна болница),различни хапчета и инжекции и на края го загубих.Не ме кюретираха,защото казаха,че всичко съм "изхвърлила".После куп усложнения-цикъл обилен два пъти месечно,но пак ми нямало нищо-това го казва докторът,при който загубих бебето и останах да ме следи,но на частни начала.Било нормално докато ми се регулират хормоните....Каза да се пазим 5-6 месеца и да започваме с опитите от началото на 2012 г.И тогава борба 1 година,тестове за ову,прегледи,изследвания,сълзи,нерви,разочарование и защо,защо,защо.....След като бях прочела доста из форума реших да се насоча към клиника Щерев и д-р Тимева и аз.Правих ЦС в майчин дом(в клиниката апарата не работеше) и там ни заблудиха,че имам една запушена и една нормална тръба,пробвахме инсеминация и лекарката беше много сигурна,че ще стане,но не се получи...Тогава поисках още една ЦС и тогава се видя,че съм си с две напълно запушени тръби.Последваха документи за фонда......
Лекарката ми каза януари при идване на цикъл да тръгвам за София, това означава ли че от втория ден на цикъла ми ще започнат стимулациите или първо ще са нужни изследвания преди това,защото ние сега правихме сумати изследвания които бяха добри,хормоните ми също бяха в норми,а тя не ми каза да правя допълнителни изследвания,просто каза дойде ли ти и веднага идваш! Моляте обясними ако ти е удобно какво ми предстои
До колкото знам трябват микробиология и на двамата,вирусология,незнам за други,щом си пускала хормони.Ако съм пропуснала нещо,моля да ме поправите.
Аз също искам да попитам януари правят ли опитите по фонда,че чета коментари,че не правили,защото подновявали договорите със ЗК .