Ех, ама много сте се разприказвали, баш когато аз нямам време да пиша
Малкия засега заспива още в асансьора щом заизлизаме, а колата стига да е в движение спи като пън дори да му е време за ядене
Не знам докога ще е така, ама а дано спинка добре, че и ние сме мобилни животни и няма как
Относно столчетата за кола аз съм много крайна и не допускам возене без такова, но винаги съм се чудела и аз какво става когато трябва да стигнеш някъде с такси
Ако си с кошница предполагам, че просто избираш търпелив шофьор и си го връзваш с колана както обичайно, но вече като е по-голям столът или ако си с кенгуру сигурно бих умряла от страх - дано не ми се налага. Аз като цяло си бръмча сама с колата навсякъде, та е малко вероятно и да ми се наложи де
Иначе аз се кефя на тези големите столове за кола, дето могат да лягат, с изофикс и прочие. Сега се возим все още в големия кош (
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&category=15&pc=3&prodid=402&pn=%CA%EE%F8%20%E7%E0%20%ED%EE%E2%EE%F0%EE%E4%E5%ED%EE%20Compact%20Safety%20-%20Confetti), защото така и така го карам заради количката и в колата за повече място няма
Имаме обаче и кош 0-13, който засега служи за шезлонг вкъщи, но скоро ще влезне в употреба, защото този на бебе конфорт му утесняха коланите (а уж е за до 10кг, ама нещо май не са смятали зимните дрешки....). За след това има две седалки от сестра ми, като едната дотогава тя вече няма да я ползва, защото вече почти умаля на баткото
, а и са хубави столчета и не си струва май да давам на ново пари само за да си избера цвят и модел
Със стола за хранене е същата история - имаме подарен от една близка, от тези огромните пластмасови, много е хубав и е като нов. Ние място имаме, но и аз тези дни си мисля дали е практично или да си взема едно столче за масата и така... е ние имаме много време - дотогава ще го измисля надявам се
Сега да ви попитам нещо. Дребния напоследък е станал доста любопитен и има моменти, в които не иска да стои легнал и да зяпа играчките или тавана. Тогава като го държа го хващам под мишничките с гръб към мен за да си зяпа и така се носим, а най-обожава да седна и да го подпра на крака си все едно е седнал или да ми яхне крака и пак така облегнат на гърдите ми да зяпа. Не прекарваме много време така де - 10-15мин, ама колкото да поседна и аз
Нали не е вредно това "сядане"? Нямам никакви мераци да го слагам да седи или да го подпирам и уча - още е много малък, но така за да гледка, аз си мисля, че е като на кенгуруто натоварването и не би трябвало да пречи - вие какво мислите?
Иначе тези дни е станал нощна птица - сиреч като стане да яде по нощите и после иска да си играе и не заспива. За щастие е кротичък, не пищи и не иска да се носим, ама на мен ми е малко съвестно детето търси нещо да прави, а аз го слагам в леглото, пускам му въртележката и си лягам
А през деня спи ли спи (е не и днес, дето цял ден бодърства и спа само докато имах помощ да го наглежда
). Има ли и други такива нощно будуващи (без други оплаквания)?