Стоека, помисли преди да дадеш всичко това на детето си, аз не бих, това дори не е превенция, особено при вирус. Помисли и дали ЛЛ не е за смяна (в предвид и предното ти посещение, за което писа )
Преди няколко дни писах - Нора беше с температура 38,4, хрема после гърло и кашлица. Вирус, който аз внесох у дома. Всичкото лечение беше ден и половина панадол, стеримар на воля, лайка и вит Ц три пъти. Заведох я на ЛЛ четвъртия ден когато се появи кашлицата и тя изписа Грипстоп капки, да я наблюдавам внимателно и САМО ако се влоши тогава да включа бисептол, унгвент за нослето и сироп за кашлицата. Нищо от изброеното не е наложи. Детенце само се справи и всичко почти отшумя (чат пат покашля), утре сме на консултация и ще й сложи и едни слушалки за всеки случай.
White, вит С има инжекционни ампули, но има и ампули конкретно за пиене - това трябва да се казва в аптеката, отделно, че на самата опаковка пише.
И за мен също най-важното е точното диагностициране, а след това правилните предписания. Да натъпчеш лекарства за презстраховка е най-лесно, но все пак това са бебета нали!? Какво се случва с имунната система , а стомахчето....
Ох, да излизат и горните зъби вече, с неистово настървение дъвчи каквото докопа, особен афинитет към пръстите ми, като акула с два зъба , хапе, върти главата и не пуска.