Благодаря ви, момичета
И сега отзад напред:
lili2011, мерси за информацията
Коледа какво се разбира? Понеже тати ще работи до последно, ама може на 24-ти да го излъжа да се разходим, и без това живеем на 5 мин
amanda, забелязах че и ти сменяш кадрите
Много са сладки дечицата
Dodich, на снимката дребния е в една кутия като за подарък - идеята беше той самия да е подаръкът
И без това той е най-големият ми подарък тази година. Въпреки много неволи точно тази Коледа ще е най-щастливата ми от дълго време, защото няма отново да гледам със свито сърце късметите в баницата
47 Smiles, още не съм успяла да го снимам в елфския костюм
Такааааа. А сега да ви се оплача
Та след като се налага да караме Коледа на части заради скарлатината, снощи аз изненадващо вдигнах температура
И то аз, дето такова нещо не познавам... Голям зор видяхме всички. Първоначално реших, че ме е надухало от дългата ни разходка през деня, защото ме болеше и главата, но днес все повече си мисля, че може и причината да е в едната ми гърда (ама и аз съм тъпо и упорито - запушвам се всяка седмица и още не съм се отказала...). Днес слава богу вече нямам температура, но съм като прегазена от валяк, та затова и чак сега смогвам да вляза. Сега съм с компрес от зеле, а и Матей нещо е кисел цял ден, та цока начесто, а вие ми стискайте палци да не се повтаря