Хехе, ние пак сме на опаки
Матей вчера цял ден спа като пън, едвам съм го събудила да яде
Снощи си легна към 22ч и аз се отчаях че ще ставаме в 1 или 3 пак, но той се събуди чак в 4:30 при това не с рев а просто промрънка и аз се разсъних
Абе златно дете
Да се похваля също, че втора седмица сме забравили какво е това шишето
и дори като се опитах да му го предложа една вечер ме изгледа доста странно
Едната баба ми отмъкна костюма на елф, че да му го подаряла и аз не разбрах за кога
та сега трябва да си го върна и ще ви покажем снимката
За памперсите и аз съм най-доволна откъм сухота от белия памперс. Само не знам защо като се понапълни и започва някак да му се смъква и отваря отгоре и стои странно. В това отношение като кройка и форма Либеро са ми фаворит
А вие с това приспиване на ръце откога започнахте? Защото Матей засега си заспива сам (той в повечето случаи заспива още докато яде де...). Например снощи се разсъни докато го сложа да спи и мрънкаше и с въртеше, вдигнах го полюшках го унесе се и като понечих да го слагам и отвори ей такива очи
. И аз си викам няма да я бъде тази и го сложих в кревата, поприказвах му, галих го и той кротна ама не беше задрямал и аз си легнах. Той си поприказва сам още малко и заспа... И като цяло това ни е едно от най-асистираните приспивания - обичайно го слагам в кревата и заспива сам. Та като ви слушам се замислих отначало ли е както тръгне или никога не е късно да реши, че иска да спи на ръце