Ехееее....днес цял ден съм в приключение, а вие колко сте изписали
На мен стартирайки деня ми се запуши едната гърда и нито помпа, нито бебе, нито аз помагахме, докато следобяда вече не приличаше на волейболна топка но и капка не пускаше
и вече бях изпаднала в тих ужас, когато се сетих да прелистя блогът на Хедра и сега вече дишам спокойно и олекнало
Оказа се, че ми се е образувала тапа на канала на самото зърно и като я отчоплих и тръгна, а аз мислех че е канал и компреси, мачкане,.... айде оплаках ви се, сега по същество
mih, кураж
Пак да ти кажа, че звучиш уверено и спокойно, още повече в ситуацията, така че смело и тренирай с бебка за Боби, че той ще е по-капризен (не че нещо, ама е мъж
). Някакви изгледи да си го приберете?
Иначе момичетата са ти казали за АМ-слагаш водата и после млякото, иначе ще стане гъсто и няма да се разтвори добре. Стават 10-ина мл повече, но не го мисли - хем да не ти е празно шишето докрай, хем и тя да има толеранс ако е дошъл момента да си увеличава дажбата да ти покаже
mgstra, Мати е на 4 месеца, коригирани 2. Ами все още малко будува... Ето сега като е мрачно времето сякаш и на него му влияе има дни наред в които само яде и спи и пак същото. Та май си е до бебе
47 Smiles, не ти завиждам, още повече че и а съм като теб и през деня не мога да спя
Матей от около седмица има един такъв период по 1-2часа но е сутрин след ядене например 10-12 часа или вечер 20-22ч. През деня го слагам в кенгурото, че да ми освободи ръцете и си действаме. Или дори и в момента сме така - аз съм се облегнала назад на стола и цъкам а той си спи на гърдите ми, а кенгурото го придържа само към мен
Иначе вечер обикновено е на татко му корема в тази роля
Алекс 77, и нашият тати предава фронта рано и лесно и на сутринта даже ме пита как сме били цяла нощ, а му се разхождаме по главата
avallon, бързо оправяне! И ние засега сме точно както го описваш - колики не, само неидентифицирани проплаквания
За сметка на това или повръща или се напъва и уригва, но ще мине
При нас друго интересно няма, освен че поради запушването днес сме на шише и установих, че младежа е започнал да яде повече отколкото предполагах
Миналата седмица последно като го каних с 100мл и едвам ги изяде, а днес за отрицателно време цокна 120 и търсеше още
А и огланяваше по-начесто, отколкото като суче... Добре, че се отпуших и след малко ще се кърмим отново