Hope, много ми е познато това, което пишеш
И аз имам усещането, че когато съм си сама и той е спокоен и така...не знам обаче дали няма нещо, че аз се изнервям като има "помагащи" наоколо и той да усеща
А за емоционалното развитие сме наопаки...колкото и да обяснявам и да са съгласни с мен за тях едно бебе се гледа като му се дава храна, сменя му се памперса и се залюшва кошчето, че да млъкне
Онази вечер дори изтрещях, защото ги оставих двамата "аз мога всичко" (ММ и свеки) да го пазят докато да се изкъпя и те след като приключиха сеира с показването му на родата по скайп го сложили в кошчето и си седнали по занимания и никой никакво внимание не му обръща, а дори и играчката да му бяха пуснали поне пред него да се заглежда в нещо а не в стената
Е имаше превъзпитание ама да видим
mih, дано се включи някоя близнашка мама да ти каже как е. Аз тези дни чета критериите на СЗО за хранене на децата и особено за развитието им и там си пише наистина както напоследък се съветва до 6 месеца да са изключително на кърма. Така ми обясниха и акушерките, неонатолога и педиатъра. Мотае ми се обаче, че ако бебето е на АМ се дава вода заради самото мляко нещо си, така че най-добре да слушаш докторите
Иначе не знам как наддават и дали наистина е бавно твоите сладурковци, но аз в началото си карах на режима от МД - през 3часа и нощем, въпреки че той не се будеше и не огладняваше, но ме беше страх да не спре да наддава. Сега си викам, че трябваше да го оставя да не свиква нощем, ама тогава други мухи ме тревожеха